Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2540 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

איזה הבטחות? אתה אולי מבזבז זמן על בדיקות מטעמך אבל רק טיפש גמור יוציא כמה מליונים טובים בלי לבדוק מה הוא קונה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני מראש מתייחס לכל מה שהם אומרים כשקר.

חוץ מזה, אני מגיע לראות דירה אחרי שעברתי על התיק בניין ואני מכיר את הנכס הרבה יותר טוב מהמתווך.

משכנתא זה קל

פורסם
איזה הבטחות? אתה אולי מבזבז זמן על בדיקות מטעמך אבל רק טיפש גמור יוציא כמה מליונים טובים בלי לבדוק מה הוא קונה.

הכוונה בבזבוז היא להתקשר למודעות שאין מאחוריהן שום דירה אמיתית, לגלות שיש חריגות בניה בדירה שראית, שהגינה הפרטית לא באמת פרטית, שה 120 מטר של המתווך הם רק 105, שהשכנים לא מכירים שום "אוטוטו תמ"א" וכו'.

אני מצפה שהמתווך יגיד לי יותר מאשר "יש דירה ממש מעולה בשכונה שחיפשת בה". אני לפחות, לא מוכן לשלם על זה.

חוץ מזה, אני מגיע לראות דירה אחרי שעברתי על התיק בניין ואני מכיר את הנכס הרבה יותר טוב מהמתווך.

נו, זה בדיוק העניין.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אתה מעדיף לשלם יותר ולקבל יותר, וזה סבבה, אבל כנראה שרוב הציבור הארץ לא מעוניין בשירות כזה ובגלל זה הוא לא קיים פה. העניין הוא שכמעט כל הדירות מפורסמות דרך תיווך וקשה למצוא דירה טובה ישירות מהבעלים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

יפה :-)

פורסם

מה הכוונה תיק בניין? איפה אפשר להשיג את החומרים משם?

Daihatsu YRV 01' 86 HP << Sold

KIA Cerato 08' LX 122 HP << Sold

Chevrolet Cruz 13' LT Wagon 141 HP 1.8L

80 Mitsubishi Attrage 15' INSTYLE HP 1.2L

• תוכן חדש...