Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2559 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

אחרי שהמנוי הסתיים לי בזאוס אני מחפש חדר כושר באיזור המערב, עד כה שילמתי 300 שקל בחודש בקירוב על חדר כושר שחסרים בו דברים מינימלים כמו דאמבלים ופלטות משקל, וחצי אימון אתה מחפש פלטות שזה בדיחה (שלא לדבר על מכשירים שנעלמו באישון לילה ולא חזרו יותר).

הבנתי שהפרופיט ליד גם טוב, החברה רוצה שנלך ל"לזוז" אבל שם מראה לי קטן ובעיקר לחוגים מה שאני לא צריך.

מישהו במקרה ניסה ב 2 המקומות הנ"ל?

Opel Adam S 2017

פורסם

אני בפרופיט אשלים, בוא מצויין, אין הרבה אנשים, אין תור למתקנים, יש מדריכים נחמדים, עולה רק 130 שקל, יחד עם זאת, זה רק חדר כושר, אין בריכה וכו. יש הרבה חוגים, אבל יש שם רק נשים.

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

פורסם

אני מחפש רק חדר כושר האמת, לא השתמשתי אפילו פעם אחת בסאונה או ג'קוזי לדוגמא בזאוס בשבילי היה מיותר האמת..

צמוד אלי לעבודה יש פרופיט ביציאה לחולון אז אולי אבדוק גם שם.

המכון באשלים גם נשמע כאופציה טובה.

יש מספיק מתקנים ומשקל חופשי?

תודה!

Opel Adam S 2017

פורסם

אם אתה גר בסביבה של אשלים, עדיף לך, הוא קטן יותר, אין הרבה אנשים, אתה לא מבזבז זמן לחכות למתקנים, אין ילדים, אין ערסים, יש מתקנים משקולות חופשיים ויש dead lift,

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

פורסם

אני מתאמן בלזוז :)

תמורת 99ש"ח הדרישות מעטות :D (עברו שיפוץ גדול עכשיו)

קח חודש נסיון ותבטל,מה כבר יקרה ?

נ.ב לי אין בעיה של מתקנים \ משקולות פנוים כי אני בא בשעות לא שעות (עובד משמרת,אז יכול לבוא על הבוקר,או בתחילת הצהריים..בזמן שאחרים בדרך\כבר בעבודה)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

גיא - אני עובד וגר באיזור נווה ים והסינמה חושש לפעמים משעות פקוקות (רק לצאת מהסינמה סיטי סביב השעה 4 וחצי זה חצי שעה לפחות).

ezuf - יש מספיק מכשירים ןמיטות לבנצ'ים וכו?

אני בעקרון עובד old school כמעט 90% מכשירים ומשקל חופשי.

אין לי בעיה לקחת חודש נסיון וזה מה שטוב בחדרי כושר הפשוטים האלו, נעשה קפיצה מחר אני והגברת :) תודה!

Opel Adam S 2017

פורסם

לעניות דעתי יש מספיק

אומנם זה לא ענק כמו סופר כמו לדוגמה בשר פיטנס,איפה שאשתי התאמנה.

אבל קטן זה לא (הכל יחסי כן? יכול להיות שתגיע ותסיק שזה קטן כמו פיצוציה,או גדול דיו בשביל כמה ימי נסיון..)

לא תנסה,לא תדע :p

נ.ב אם אתה יכול להגיע לפני 4 עדיף,אפשר לחנות ברחוב ממול (מדרכה אפורה בשני הצדדים),אני מעדיף שם מאשר בחניון התת קרקעי..(למרות שגם הוא פנוי רוב הזמן)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...