Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וזה הרעיון - במקום שהמדינה תשלם לעובדים ולמערכות מידע ולכל השאר - היא מרוויחה כמה פרוטות מהזכיינים, שבתורם מרויחים תנועה בחנויות שלהם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כן, אם המדינה הייתה מוציאה רשיונות בינ"ל, היה אפשר להוציא אותם פעמיים בשבוע, בין 8:00-12:00, והם היו עולים 70 שקל

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
זו אינה תעודה ממשלתית.

התעודה הממשלתית היא רשיון הפלסטיק.

ה"רשיון הבין לאומי" הוא מסמך חסר ערך, ומהווה תרגום בלבד, משהו חצי רשמי.

בשבוע שעבר היו לי באירופה שני ארועים עם מעורבות משטרה וחברת השכרה, בשניהם נדרשתי להציג דרכון ורשיון נהיגה ישראלי ולא את הקרטון האפור. ובכל זאת, אמשיך לבזבז פעם בשנה 20 דקות ו-20 שקלים וארכוש את הפנקס.

20 דקות 20 שקלים ואז עוד 30 דק' בניסיון לצאת ממערב ראשון לציון באיזור הסינימה סיטי בשישי בצהריים.

פורסם

לי לקח 15 דקות פקק, 10 דקות לחפש חניה, 2 דקות ו-17 שקל, ואז עוד 10 דקות פקק, בפתח תקווה (אופטיקה משהו).

ועדיין אני יודע שאם זה היה ממשלתי, זה לא היה נגמר בפחות משעה בשום תצורה

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לא בטוח. אני חייב לתת מחמאות לכמה שירותים ממשלתיים בזמן האחרון. למשל חידוש דרכון + ת.ז. תוך 15 דקות במשרד הפנים בחיפה.

חוץ מזה צריך לדעת איפה לגור. בשבילי לגשת לממסי זה 4 דקות נסיעה, דקה הליכה למשרד, המתנה 5 דקות, הפקת הרשיון 3 דקות, הליכה לרכב דקה וניסעה הביתה 4 דקות. אבל אני מנצל את ההזדמנות כדי לתדלק, אז עוד 5 דקות.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אבל חידוש הדרכון זה בתנאי שאתה עושה את זה Off-Season ומזמין תור חודש וקצת מראש.

שזה דברים שקל לעשות כי אתה יודע מתי הדרכון פג תוקף, לפעמים אתה לא יודע בטווח של חודש מתי תטוס (ולכן מתי תצטרך להוציא רשיון בינ"ל)

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אמנם off season, אבל הזמנתי תור יום וחצי לפני הביקור במשרד. ומבחינת התור יכולתי להזמין גם למחרת, פשוט לא הייתי פנוי.

אם אתה צפוי לנסיעה בלתי צפויה הוצא את הרשיון ברגע שהפוטנציאל קיים. מכסימום הפסדת חודש, שזה שקל וחצי.

פורסם
אבל חידוש הדרכון זה בתנאי שאתה עושה את זה Off-Season ומזמין תור חודש וקצת מראש.

שזה דברים שקל לעשות כי אתה יודע מתי הדרכון פג תוקף, לפעמים אתה לא יודע בטווח של חודש מתי תטוס (ולכן מתי תצטרך להוציא רשיון בינ"ל)

בימינו ברוב משרדי רשות ההגירה והאכלוסין התורים הקרובים להנפקת דרכון חדש הם לשבוע מהיום ויישנם גם מקומות שתקבל תור זמין לעוד מספר ימים.

איזה כייף לי :)

פורסם

אולי זה עניין של פתח תקווה, אבל בשביל דרכון לקטנה הזמנתי תור והפנוי היה לחודש אחרי.

מה שכן יכלתי לעשות זה תור לסניף בני ברק לשבוע אחרי, אבל הוא יותר בעייתי מבחינת חניה

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

חידוש דרכון נעשה פעם בעשור (עכשיו חמש שנים למי שלא רוצה להיכנס למאגר). למי שנוסע כל שנה, חידוש תרגום רשיון נהיגה בינלאומי לאותה תעודה (רשיון פלסטיק) שתקפה בארץ ל-10 שנים, זה די מטרד. זאת הסיבה שלא חידשתי רשיון שפג תוקף פחות משלולשה חודשים (וזה היה בעכרי).

בלי קשר 5-10 דקות בממסי זה שירות מצויין.

אין סיכוי שבלי לקבוע תור תצאו מרשות האוכלוסין או ממשרד הרישוי בפחות משעה וחצי.

החצי שעה פקקים זה כבר נושא אחר. לכו תעשו את הסידורים האלה עם אופניים או קורקינט, ותהיו חלק מהפתרון ולא חלק מהבעיה!

פורסם

דרך אגב, ההסכם הבינלאומי מגדיר את תוקף התרגום ללא יותר מ-3 שנים.

פורסם

אף פעם לא קיבלתי אפילו קרוב לזה, תמיד כמה שבועות ופעם אחרונה לכמעט שנה

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אין סיכוי שבלי לקבוע תור תצאו מרשות האוכלוסין או ממשרד הרישוי בפחות משעה וחצי.

המסמך הזה יכול להיות מופק אוטומטית בכל סניף דואר או בכל אוטומט של משרד הרישוי בסופרפארם, או מופק אוטומטית ע"פ בקשה באינטרנט ונשלח בדואר. אני מתקשה להבין מה הערך המוסף של ה"זכיין".

דרך אגב, ההסכם הבינלאומי מגדיר את תוקף התרגום ללא יותר מ-3 שנים.

ולמרות זאת תוקפו לשנה בלבד.

:turn-l:
פורסם

כנראה ברוב המדינות. חיפשתי את זה פעם בעקבות שרשור דומה, וזה מה שעולה מנהגי הזכרון.

פורסם

כדי שיופק באוטומט בסופר פארם, הם היו אשכרה צריכים להדפיס אותו, ולא לשלוח את הזכיין לחפש בדיוק את התקן איך להדפיס את זה

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...