Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעתיים, Night Driver כתב:

זה ככה אולי בספרדית.

בספרדית זה אכן אופניים חדשה, וגם אופנוע חדשה. כמעט עשרים שנה פה ועוד לא התרגלתי.

פורסם
לפני 4 שעות, SlowRide כתב:

האופניים האלה עולות 350 שקל, כמה יעלה לך לתקן אותן?

משהו כמו 20-30 שקל לסט מיסבים ושפופרת גריז מעליאקספרס. 

המרכיב הכי יקר פה זה הזמן שלך, ללא ניסיון יכול לקחת די הרבה זמן  להחליף את המיסבים האלו. 

את הזמן שלו כל אחד מתמחר איך שהוא רוצה...

לפני שעה, Derish כתב:

בספרדית זה אכן אופניים חדשה, וגם אופנוע חדשה. כמעט עשרים שנה פה ועוד לא התרגלתי.

לא יצא לך לראות במודעות מכירה בארץ "למכריה קאווסאקי ZX-R6 שמורה כחדשה"?

משום מה יש לא מעט אופנוענים בארץ שמדברים על האופנוע שלהם במין נקרבה וזו לא טעות בעברית אלא ככה מקובל אצלם.

פורסם
לפני שעה, Derish כתב:

נו, וממדינה של פרעהקים אתה מצפה להתרגל אחרת?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

השנקל שלי:

מי שמספיק משוגע/מוכשר/מיומן כדי לתקן את הזבלסיני הזה בעצמו לא שואל אף אחד.

"אם אתה שואל אז זה לא בשבילך".

ספיידרמן אפשר לסדר עם מדבקות, יש אחלה מדבקות איכותיות בעלי שאפשר להתאים לאופניים/אוטו.

• אהבתי 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 19 דקות, hans כתב:

ספיידרמן אפשר לסדר עם מדבקות, יש אחלה מדבקות איכותיות בעלי שאפשר להתאים לאופניים/אוטו

עזוב, יותר קל לשכנע את הילד שספיידרמן היה סתם חננה.

• מצחיק 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

יש משהו נחמד בלתקן דבר משומש, במיוחד שמשתפים בזה את הילד. אבל אם אין לך מושג מה אתה עושה, עדיף לא ללמד את הילד להיות אגרן שאוסף זבל מקולקל 😁

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 1
  • מצחיק 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

@ArikB

תודה על ההצעה, אני מחיפה, ותכל'ס, מחפש את העניין ולאו דווקא את האופניים.

@A_lex

תודה על הסרטון, בדיוק מה שהייתי צריך, 5 דק' עבודה הכל היה בחוץ. 

עכשיו, אחרי שהורדתי את הפדאלים, הורדתי את השרשרת וסידרתי את הבלמים הקדמיים, שמתי לב שהגלגלים ממש טיפונת אליפטיים. 

מתכנן בסופ"ש השתלה מתורם איברים אחר. 

• אהבתי 1

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

דפקתם פה חפירה על שטות.

זה אחד הדברים הכי נפוצים בביאמקסים, בסך הכל האום משתחרר קצת כי אין בקרת איכות בסין.

ההברגה שם הפוכה, משתמשים בשוודי או בפתוח במידה המתאימה על האום החיצוני שהוא אום האבטחה, ואת האום הפנימי מחזיקים עם מברג שטוח כדי שלא ילחץ חזק מדי על המיסב. מהדקים אותם בהצלבה זה כנגד זה.

לפני 11 שעות, Night Driver כתב:

אתה מפרק מהצד השני את הדוושה עם המוט שלה, מוציא את גלגל השיניים והכל יוצא החוצה.

אתה מנקה, רואה אם יש לך את מספרי המיסבים (ואם לא אז מודד את הבית והולך למכנאופן עם הקראנק ומזמין חדשים), מגרז בגריז מתאים וסוגר את הכל חזרה.

רק איך שאתה גומר לפרק תברח לפני שהאישה מגיעה ותחזור עם זר פרחים רק אחרי  שהיא גומרת לנקות ונרגעת.

שכחת שצריך גם לפרק גלגל אחורי ואת הגלגלי עזר כי הורדת שרשרת אז צריך להרכיב אותה מחדש ולמתוח כמו שצריך, בקיצור זו לא הרכבה למי שלא מבין לגמרי אבל זה גם לא דבר מנותק לחלוטין ללמוד תוך שעה.

לפני שעתיים, SurfHigh כתב:

@ArikB

@A_lex

תודה על הסרטון, בדיוק מה שהייתי צריך, 5 דק' עבודה הכל היה בחוץ. 

עכשיו, אחרי שהורדתי את הפדאלים, הורדתי את השרשרת וסידרתי את הבלמים הקדמיים, שמתי לב שהגלגלים ממש טיפונת אליפטיים. 

מתכנן בסופ"ש השתלה מתורם איברים אחר. 

מה הכוונה אליפטיים?

פורסם
לפני 13 שעות, SurfHigh כתב:

@ArikB

@A_lex

שמתי לב שהגלגלים ממש טיפונת אליפטיים. 

דווקא גלגלים אליפטיים זאת לא ממש בעיה, לא מדובר בכיוונון של טור דה פרנס. לפעמים מסתדר מעצמו ולפעמים זאת סתם צורה זמנית של צמיג בעקבות אחסנה ממושכת.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
בתאריך 5.12.2024 בשעה 22:07, EliC25 כתב:

מה הכוונה אליפטיים?

טיפה "ביצה", לא עיגול מושלם. 

בכל מקרה, האופניים טיפה גדולות לילד, אז נחכה כמה חודשים. 

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

אז יש לך מספיק זמן לקנות מפתח שפיצים, כנראה 10 שקל בעלי אקספרס, ולסדר.

כשיש וי ברקס זה מאוד קל. אתה מסובב את הגלגל ובודק איפה הוא נוטה הצידה ואז מחזק את השפיץ של הצד הנגדי, קצת בכל פעם

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...