Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא צריך וו גרירה אם אתה לא מתכוון לגרור עגלה, לא צריך איתורן ברכב שעולה 20 או 30 אלף שקל אלא רק במכוניות שעולה 150 בערך ומעלה, מובלייאי אתה יכול להתקין אם בא לך ולקבל זיכוי באגרת רישוי.

תודה, אני לא רוצה להשקיע כסף לריק במכונית מה שנקרא אלא אם חברת הביטוח תדרוש זאת..

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
תודה, אני לא רוצה להשקיע כסף לריק במכונית מה שנקרא אלא אם חברת הביטוח תדרוש זאת..
כמו שאמרתי, אין דרישה לאיתורן במכוניות במחירים האלו. אם תחליט לא לעשות ביטוח מקיף אז בכלל האיתורן לא רלוונטי.

גם אין דרישה למובלאיי, מה שכן עם מובלאיי הביטוח יכול להיות שהיהי זול יותר.

פורסם
כן אבל נניח שהשלדה תיפגע אז יהיה בלתי אפשרי כמעט למכור את הרכב

אני אישית ברכב שאקנה לא רוצה אחד שנפגע השלדה ...

וו גרירה לא יציל לך את השילדה ולא את הרכב, ואם יפגע בך ג'יפון (שלא נדבר על טנדר או משאית) שהסיכוי לכך היום הוא די גבוה אז הוא אפילו לא "יעניש" את הפוגע.

לגבי הביטוח סיכוי מאוד סביר שבכלל תעשה צד ג' ותוותר על המקיף, בכל מקרה כפי שאמרו לך לא היית נדרש לכל התוספות שציינת.

אל תסתבך, אתה צובר יותר מדי אינפורמציה מיותרת. תמצא רכב ראוי קודם ותרכוש אותו, ושוב אני ממליץ לך לא לקנות ממגרש/מגרש ליסינג. בתקציב שלך יש לי הרגשה שמה שתימצא הוא בעיקר נבלות ליסינג שחוטות. מיד פרטית יש לך סיכוי למצוא פנינות אמיתיות עם קצת סבלנות ועבודה.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

תשקיע בדברים שתהנה מהם. למשל מערכת שמע, אם זה חשוב לך.

השקעות קטנות שמומלצות, אם לא קיימות ברכב: חיישני רברס, מצלמת דרך, ציפוי תקופתי בווקס או חומר מקביל (אתה יכול לבצע לבד). סה"כ הסיפור צריך לעלות לא יותר מ-1000 ש"ח, ואני לארג'.

מובילאיי - אם מתקיימים מספר תנאים: הרכב תומכך בכך, אתה חושב שהוא ישפר את הבטיחות שלך, ורצויה גם זכאות לזיכוי במס.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לגבי מובילאיי,

אתה משלם עליו ומקזזים לך את העלות בטסטים 3 שנים קדימה(מה שאומר,שהרכב צריך להיות בבעלותך לפחות 3 שנים).

אצלי יש הנחה של 8% ממחיר החובה-הייתי מוותר על ההנחה ועל הצפצופים.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
כן אבל נניח שהשלדה תיפגע אז יהיה בלתי אפשרי כמעט למכור את הרכב

אני אישית ברכב שאקנה לא רוצה אחד שנפגע השלדה ...

הוא לא יציל לך את השלדה.

אם המכה חזקה מספיק היא תעקם אותו פנימה.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לגבי מובילאיי,

אתה משלם עליו ומקזזים לך את העלות בטסטים 3 שנים קדימה(מה שאומר,שהרכב צריך להיות בבעלותך לפחות 3 שנים).

אצלי יש הנחה של 8% ממחיר החובה-הייתי מוותר על ההנחה ועל הצפצופים.

לפחות שנתיים וחודשיים, בהנחה שהטסט עוד חודשיים לפחות...
פורסם
תשקיע בדברים שתהנה מהם. למשל מערכת שמע, אם זה חשוב לך.

השקעות קטנות שמומלצות, אם לא קיימות ברכב: חיישני רברס, מצלמת דרך, ציפוי תקופתי בווקס או חומר מקביל (אתה יכול לבצע לבד). סה"כ הסיפור צריך לעלות לא יותר מ-1000 ש"ח, ואני לארג'.

מובילאיי - אם מתקיימים מספר תנאים: הרכב תומכך בכך, אתה חושב שהוא ישפר את הבטיחות שלך, ורצויה גם זכאות לזיכוי במס.

חיישן רברס אני בטוח ירצה יותר פרקטי ממצלמת רוורס כך אני הרגשתי במהלך שיעורי הנהיגה שהיה באוטו את שניהם.

מצלמת דרך אני ירכוש בוודאות שאר הדברים מן הסתם אני ירצה שהרכב יהיה במצב טוב

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אני בשבוע הבא ילך להתרשמות בנוגע לרכבים

רק נושא אחד מעניין אותי ואני מדבר על השלב שלפני הרכישה

איזה מוכן בדיקה ממולץ אפשרי לשלוח את האוטו כדי לדעת מה מצבו

הרי במגרש שאני ילך עליו מן הסתם ינסו לחרטט אותי שהכול מושלם ומן הסתם בנתניה אני די משוכנע שהכול המוסכי בדיקה לא צדיקים בלשון המעטה

יש ממולצים בחדרה/ ת"א ?

פורסם

אל תקנה רכב ממגרש הסוחרים, במיוחד בנתניה, אלא אם מדובר במגרש טרייד אין רשמי של יבואן כלשהו או חברת ליסינג גדולה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
אל תקנה רכב ממגרש הסוחרים, במיוחד בנתניה, אלא אם מדובר במגרש טרייד אין רשמי של יבואן כלשהו או חברת ליסינג גדולה.

כבר עברתי את השלב הזה ... אני הולך לחברת ליסניג גדולה אני יפרסם אחרי התרשמות

אבל אני שואל איזו מוכן בדיקה כדאי לקחת את האוטו אם אני יקנה מהסיבה הפשוטה

אני לא מתכון לסמוך על בדיקה של החברה שמן הסתם תציג נתונים לטובתם

פורסם

מה אפשר למצוא מליסינג בתקציב הזה? ועוד כאשר אינך מעוניין ברכב עם קילומטראז' גבוה...

יש למכירה בפורום בדיוק רכב לדרישות שלך (אמין, חסכוני וזול לתחזוקה). לפי מיקום המוכר, הרכב לא כזה רחוק ממך (יחסית).

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?671478-%D7%9C%D7%9E%D7%9B%D7%99%D7%A8%D7%94-%D7%A1%D7%95%D7%96%D7%95%D7%A7%D7%99-%D7%A1%D7%A4%D7%9C%D7%90%D7%A9-2010-%D7%90%D7%95%D7%98%D7%95%D7%9E%D7%98-%D7%A2%D7%9D-123-%D7%90%D7%9C%D7%A3-%D7%A7%D7%9E

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...