Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לצעיר בן 22 עד 40 אלף שקל.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מחפש רכב צעיר, אמין ויחסית חזק,

בעד 40,000.

משנתון כמה שיותר גבוה,

רוצה קצת לגדול, יש לי סי 1 שנת 2013, שהוא חלש ולא נוח,

אני מחפש רכב כגון, פולו, פאביה, אלפא מיטו (?), קיה פיקנטו ספורט,

מבקש המלצה ועצה לרכב כזה, חזק יחסית, נוח, אמין, צעיר,

מחפש עם קילומטרז נמוך בסכום הזה עד כמה שאפשר,

רכב שישמש אותי לנסיעות לעבודה וכו׳ (50 ק׳׳מ ליום בערך)לפעמים טיולים (120 ק״מ)

תודה.

פורסם

אם ידני בא בחשבון, אז סיאט איביזה ידנית תהיה חזקה, אמינה יחסית (בגרסא הידנית) ובעלת תדמית צעירה.

פולו ופאביה ידניות דומות לאיביזה אך הראשונה חסרה את התדמית הצעירה והאחרונה מאובזרת בקמצנות.

לגבי הפיקנטו, היא רק בעלת שם הנגמר במילה 'ספורט' וגם קצת מאופרת כך, אבל זה הכל, היא לא חזקה או ספורטיבית במיוחד.

אופציה ידנית נוספת היא יונדאי ולוסטר, הרכב אומנם פחות זריז ודינאמי מהאיביזה, אבל בעל תדמית צעירה ואפקט הגעה טוב מאוד.

לגבי המיטו, אינני יודע.

8) ידני זה הכי אחי 8)
פורסם (נערך)
אם ידני בא בחשבון, אז סיאט איביזה ידנית תהיה חזקה, אמינה יחסית (בגרסא הידנית) ובעלת תדמית צעירה.

פולו ופאביה ידניות דומות לאיביזה אך הראשונה חסרה את התדמית הצעירה והאחרונה מאובזרת בקמצנות.

לגבי הפיקנטו, היא רק בעלת שם הנגמר במילה 'ספורט' וגם קצת מאופרת כך, אבל זה הכל, היא לא חזקה או ספורטיבית במיוחד.

אופציה ידנית נוספת היא יונדאי ולוסטר, הרכב אומנם פחות זריז ודינאמי מהאיביזה, אבל בעל תדמית צעירה ואפקט הגעה טוב מאוד.

לגבי המיטו, אינני יודע.

תודה,

לצערי הוולוסטר מגיעה בשנים 11-12, עם 120+,

הפיקנטו נראית מאוד אטרקטיבית עם בערך 60 אלף, אך זה רכב שישמש אותי כשנתיים בערך ואינני יודע כמה אמין הוא יהיה כאשר יגיע ל-100+, השאלה לאיזה כיוון להתמקד והאם ללכת על רכב מליסינג או פרטי (ליסינג לשעבר לאו דווקא יותר זול מפרטי [כבר יצא לי לראות יקרים יותר בליסינג]).

איך הפיקנטו מבחינת נסיעה ואמינות? (נסיעה חלקה ונעימה או רועשת כמו בסי אחד וממש מעייפת).

היתרון שאני רוצה לבצע טרייד אין על הסי 1 ולהוסיף את השאר, כי הרכב שלי לא נמכר בעליל.

האיביזות ישנות במחיר הנל,

הפולו עם 100+,

אולי אני טועה בחיפוש שלי? ואכן קיימות איביזות עם קילומטרז נמוך ושנתון גבוה יחסית במחיר הנל?

עריכה אחרונה על ידי ozal5
פורסם

ידני מתאים?

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם כך הייתי בנוסף לאיביזה בודק גם רנו קליאו עם מנוע 0.9 טורבו.

הרכב מאובזר,ניראה טוב. מאחור המרווח בינוני, המושבים הקדמיים נוחים אך לדעתי חסרה תמיכת צד.

בעיר הרכב מרגיש נוקשה אך מחוץ לעיר מרגיש יציב גם בכביש מפותל.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

דווקא אני הייתי נשאר עם האריה והולך לכיוון ה208 1.6 ליטר, לא ממש חסכוני אבל עושה 1 ליטר ל10.5 קמ

עם רגל כבדה, הרכב נוח מאוד ולא עגלתי, מושבים מאוד נוחים ונסיעה שקטה יחסית עד 120 קמש.

4 הילוכים סהכ, אז מעל 120 מרגישים כאילו חסר לו הילוך נוסף או שניים.

חוץ מזה , הוא נהדר... אומנם צריכת דלק לא כמו רכב מיני , אבל המרווח הפנימי גדול וחוץ מזה כיף

לנהוג בה, שזה אי אפשר להגיד על רכבים אחרים.

בטרייד מוביל יקחו את הרכב שלך בשמחה ויש שם עסקאות לא רעות על פיזו או סטרואן C3.

• תוכן חדש...