Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

הייתי שמח לדעת מבחינה טכנית לאן מתחבר איתוראן כפול.

אני מבין שיש אחד רדום שלא קשור למצבר הרכב, ההגיון אומר לי שהחלק הזה לא מתחבר לכלום.

החלק הפעיל, הבנתי שמתחבר לאינסוף מערכות ברכב, מה שמדאיג אותי ברכישה של רכב חדש.

אשמח לדעת בדיוק לאיזה מערכות וכיצד זה מתחבר.

פורסם

מה שאני רושם.. אלו נקודות שהבנתי לפני 3 שנים שרכשתי רכב חדש ורצו מערכת איתור פעילה + מערכת גיבוי אחת.

בסוף בחרתי לא להתקין כלום... הביטוח בשנתיים הראשונות עלה יותר יקר (אבל פחות מעלות ההתקנה והשירות)

בחידוש השנה כבר לא היה הבדל במחיר הביטוח עם מערכת איתור או ללא מיגון כלל.

מערכת פעילה, היא המערכת המרכזית של המיגון.

מחוברת עם קודן + 2 עלוקות שמבצעות ניתוק כלשהו.

במידה ומנסים להתניע את הרכב מבלי להקיש את הקוד אז הוא מיד משדרת למרכז את מיקום הרכב.

בכלל הבנתי שכל כיבוי והתנעה משודרים הנתונים ונשמרים לצורך מעקב.

מערכת גיבוי (יכולים להיות כמה כאלה, לא רק אחת), זאת מערכת קטנה שניתן להתקין בכל מיני מקומות ברכב

כל מה שצריך זה רק מתח של 12V.

אפילו אפשר על קו אורות כלשהו ..

כעיקרון היא לא משדרת כלום.. ולכן לא ניתנת לזיהוי ע"י סריקה של קורנים ברכב.

אבל אם המוקד מחליט לאתר את הרכב אז הוא יכול לשלוח קוד הפעלה ליחידה והיא מחזירה למוקד את מיקומה.

כך ניתן למצוא את מיקום הרכב (בהנחה שלא הכניסו אותו לחניון תת קרקעי איפה שהוא)

גם היחידה הזאת עלולה לעשות צרות, כבר היו מכוניות שמצבר היה נגמר תוך 3 ימים וגילו שמשהו התקלקל ביחידה והיא החליטה לשדר כל הזמן

ולכן גמרה את המצבר במצב של 3 ימים ללא נסיעה.

תשווה עלויות ביטוח עם ובלי מיגון

תוסיף גם את העלות השנתי של השירות.

תניח שלאחר שנתיים/שלוש לא יהיה צורך במיגון (בהנחה שמדובר ברכב רגיל ולא רכב של חצי מיליון ש"ח)

ותחליט

פורסם

אם לא מדובר ברכב בשווי של מעל רבע מיליון ש"ח, אז לא צריכה להיות לך בעיה.

תבדוק במגדל - הם עובדים רק עם סוכנים , אין להם שירות ישיר

מנורה - כנ"ל

והכשרה .

אבל ....

שנה ראשונה הביטוח היה 2000 ש"ח יקר יותר לעומת עם איתורן כפול (בעצם 2600 ש"ח יקר יותר, אבל הורדתי את העלות של 50 ש"ח לחודש)

בשנה השנייה ההפרש היה רק כ-1000 ש"ח.

להתקנה של האיתרון הכפול רצו 2400 + 1400 ש"ח, כך שבפועל לא יצאתי מופסד,

אבל בהתחלה הייתי בטוח שאני הולך לשלם כ2000 כפול 3 ...לשלוש שנים הראשונות לעומת 3800 ש"ח

ועדיין לדעתי שווה לדעת שהרכב נקי מהתקנות.

• תוכן חדש...