Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2668 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עקב מיעוט רכבים בשוק הפרטי וחוסר חשק לי להתווכח עם מוכרים פרטיים על מחיר, עלתה האפשרות לקנות יוצאת ליסינג.

בהנחה שאני מוצא יוצאת ליסינג עם ק"מ "פרטי" (20K בשנה ומטה), שנתון 2015 והיסטוריית טיפולים מספקת, ואני מתכוון להחזיק את הרכב ל 5 שנים בערך (כך שאם הרכב הולך לברזל בסוף, ירידת הערך שלי היא גג 10 אש"ח בשנה - אני יכול לחיות עם זה), זו רכישה סבירה?

מה אמור להיות המחיר של רכב כזה?

תודה!

פורסם

לא מזמן רכשתי מגאן סטיישן 2017 בנזין 1.2 עם 35K ק"מ במחיר של 58 אלף ש"ח.

אמנם מחיר השוק של גרסאות לוגמות הסולר יהיה יקר יותר וגם יהיו בדר"כ עם יותר ק"מ, בגלל הנסועה הנמוכה יחסית שאני מתכוון לבצע ברכב העדפתי את גרסאת הבנזין.

פורסם (נערך)

השד לא נורא בכלל.

למעשה אם השד יהיה שמור אז תגלה שהוא בכלל פייה קסומה, חסכונית מאוד ודי אמינה.

2015 שמורה דגם פריוולג' תעלה לך בין 55-60K בחברות הליסינג אחרי מו"מ. (נכון ללפני כחודשיים כשהלכתי עם חבר לקנות אחת)

עריכה אחרונה על ידי ramik33
:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

אתה מדבר על האסטייט (סטיישן) או ההאצ׳בק? המחירון של האסטייט כרגע 58, כשהוא קנה את הרכב הוא קיבל הפחתה על הליסינג? תודה!

פורסם (נערך)

אני מדבר על פלואנס דיזל פריוולג' 2015 וכן, זה אחרי הפחתת ליסינג כמובן.

אני לא זוכר מה היה המחירון בדיוק, אבל הוא היה מעל 70K.

הייתה לו אחת אחרת 2015 (לא פריוולג') לפני אגב, שהוא הוריד מהכביש עקב תאונה משביתה, וקיבל מחברת הביטוח 50K עגולים.

עריכה אחרונה על ידי ramik33
:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

"חוסר חשק לי להתווכח עם מוכרים פרטיים על מחיר" - אני חייב להבין משהו, מה אתה מצפה בדיוק ממוכר פרטי? שימכור לך במחיר של רכב ליסינג?

אני באופן אישי חושב שעדיף לקנות מפרטי/ליסינג פרטי, למצוא אדם ששמר על הרכב ואכפת לו, טיפל ברכב בזמן ובמוסך מורשה יבואן/מוסך שמבין בצרפתיות (כמו גבע למשל) ולא רכב מליסינג שבחלק מהמקרים לאנשים לא ממש אכפת מהרכב, טיפולים שלא תמיד נעשים במוסך המורשה של היבואן לפי מה שאומרים כאן בפורום וכו'.

לגביי מחיר - קח את זה כסדר גודל: המגאן אסטייט שהייתה לנו אחרי 4 שנים וחצי הייתה שווה בסביבות 65 אלף ש"ח. (מחירון רגיל ולא משוקלל, פרטית עם ק"מ מתחת לממוצע, ללא תאונות, מטופלת בזמן, במשוקלל הרכב עלה יותר)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לא, אבל אם רכב שאני רואה בק”מ קרוב להחלפת מוח גיר או קלאצ’, למה שאני לא אתחשב בזה כחלק מעלות יישור קו ומחיר העסקה? בכל מקרה, רנו דיזל אין הרבה בשוק הפרטי מלכתחילה. לגבי ליסינג בגדול ידוע שהם תקועים עם רכבים ואין לי הרבה סנטימנטים אליהם בלי קשר.

• תוכן חדש...