Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אוהב כלי עבודה איכותיים ולא מהסס להשקיע עבור כלי עבודה טובה, כעת יש צורך בפטישון (rotary hammer) לצורך קדיחות\חציבות מזדמנות בבטון\בלטות וכו', יש לי סט מברגות 10.8V של מקיטה לדברים יותר עדינים והוא מספיק מעל הראש ולכן אני רוצה כלי יעודי לנ"ל.

ההתלבטות העיקרית היא האם לקנות כלי מונע חשמל עם חוט או על סוללות והשיקולים הם:

מחיר: כלי מופעל סוללות עולה פי 3 מכלי חוטי.

נגישות: 90% מהעבודות שלי מתבצעות בתוך הבית עם נגישות לחשמל, ה10% הנותרים הם עבודות תאורה שמצריכות להוריד את השלטר להתקנות ולהרים לצורך קדיחות במידה והמכשיר חוטי, לעולם אין שימוש במקום ללא חשמל זמין אולם יש נוחות מסויימת בעבודה בכלי מופעל סוללות.

עוצמת קדיחה: מרבית הכלים החוטיים בעלי עוצמת קדיחה וחציבה גדולה יותר מעמיתיהם מופעלי הסוללות.

על אף שנראה שהקניה הכי הגיונית היא כלי חוטי עודני מתלבט איזה כלי לקנות ואשמח לשמוע את דעתכם.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

לשימוש בייתי אין לך שום צורך בפטישון נטען.

קנה לך מקיטה 24 או 26 ממ חוטי, עלות סביב 700 ש"ח, והוא ישרת אותך כל החיים.

לי יש מקיטה 24, עברתי איתו כבר 2 דירות ומעולם לא אמרתי לעצמי "יו איזה מתאים עכשיו פטישון נטען"

יום טוב גם לך

פורסם (נערך)

חוטי בלבד. מכסימום תקנה כבל מאריך של 10 מטר במקרה הצורך.

אישית נתקלתי פעמים בשנים האחרונות שאמרתי לעצמי חבל שאין כלי על הסוללות וזה רק בגלל עצלנות של לזרוק כבל מחלון הנמצא בקומה השניה לחנייה.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם

חוטי, לא רואה סיבה לרכוש נטען בתאור השימוש שלך.

וכמו שנאמר כלי חוטי אם אתה לא משתמש בו באופן יומיומי אלא פעם ב...ישרת אותך עשרות שנים. לעומת זאת, סוללות נטענות ידרשו החלפה בשלב כלשהו.

פורסם

ממליץ כלי חוטי במקרה שלך.

קנה מחברה ידועה (ממליץ בוש חברה כחולה) ותקבל כלי להרבה מאוד שנים.

Daihatsu YRV 01' 86 HP << Sold

KIA Cerato 08' LX 122 HP << Sold

Chevrolet Cruz 13' LT Wagon 141 HP 1.8L

80 Mitsubishi Attrage 15' INSTYLE HP 1.2L

פורסם

אוקיי אז כנראה זה יהיה חוטי, מה ההבדל בין 24 ל26?

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

2...

המומנט. עם פטישון 26 מ"מ קדחתי בבטון יצוק (אדנית יצוקה, וקיר שעליו תלוי מזגן) חורים לעומק 30 ס"מ (אני קדחתי "רק" עם מקדח 24 מ"מ).

לרוב השימושים 24 מ"מ זה מעל ומעבר. 26 מ"מ יהיה כנראה כבד ויקר יותר.

:turn-l:
פורסם

תודה רבה לכל המייעצים, לאחר שיטוט בלוחות יד 2 נמצא פטישון בוש GBH 2-26 DFR חדש באריזה עד קוטר 26 ממ' עם פוטר מתחלף וערכת מקדחים וחוצבים תמורת 500 ש"ח, מקווה שיחזיק לשנים רבות ואעדכן לגבי ביצועיו.

gsS2ev5j8aXd0riYITNW_Zl0aX6vhq0A9MGsbInRujNTXdKtFXnOmW5KsQXvEzH6Ss4faZdy5U7Sfk2jbw5NlwKVAM-ZhGory78QWNGvF3aenIS1NcEGEwIi2Y65s7JNCYflFVAbSnxMMXEBpc7Jcje4Kr7EMG3W0K3qCbCUhL-1d3S4vBwLFK4JJKzwIgTWnclx2j3DBF1zRU87jGVYnTqVNXwMmfN_VpUfwgB4LjYKzBzZVwsGbFPFo3urUjGeXQM3GGY_OsIfzKTGGlzCtD6KP7XTiaSm-XFFJ18q1zleZdz0En0bEzwF6D91mLLlX-1W4BR_kqqzsIGZydCuKCm3KbYVBzTkatydV_DPKlPFtd-znXDgkWisG4IfIshvwcscCxY3vQMrxyfHkr_BDGRrw_0h_bxbzbObbLnlesdAC50kldW5OYtoFYYVqJZLNR3z4PjD-C9lghy63uyf7mkTRp0XR7VMnhHUXB9KEJqdp5G_wey3lLdaW517nj0BPHiNLfttjK33allYa0RL52evB1EzlECM-i2FEfGqHdsp5flTfywjUMu6UNhBY87O6-tvxjAjh3k26W02nR3tJABH6LtOZUlKykOSrD6BM-e4NDzY6f3mXQK0NwugTmxIzvBXEdgk2F0whrJ1V5V2IHYlq13pJi0o=w1737-h977-no

פורסם

אני מקווה שאני סתם חושש, אבל יש זיופים של בוש (וספציפית הדגם שרכשת), שמסתובבים בשוק, במיוחד ביד 2. התמונה שפרסמת לא מספיק ברורה כדי להבחין בהבדלים ואני גם לא מכיר בדיוק את ההבדלים כדי לקבוע. ראיתי מוכר שהצהיר מראש שמדובר בזיוף, אבל אני משער שעל כל אחד כזה יש כמה שמסתירים. שוב, אני מקווה שאני טועה והחשש שלי לא מוצדק, אבל הייתי מציע לך לחפש בגוגל פטישון בוש מזויף ולבחון מול זה שרכשת.

פורסם

יש לי את הפטישון הזה בדיוק (ללא פוטר מתחלף) והוא מצויין - בהנחה שהוא מקורי כמו שלי (לדיקו). ביד2 אני רואה רק מודעות "פטישון בוש לא מקורי" שזה כנראה ניסוח עדין לחיקוי.

:turn-l:
פורסם

נצל"ש...

שאלות לגבי מקדחה רוטטת:

איך זה שכל החברות הפסיקו לייצר פוטר עם נעילת מפתח ועברו להידוק ידני?

האם ההידוק הידני כבר לא משתחרר בקידוח במצב פטישון כמו שהיה בעבר? (הכוונה במקדח עגול רגיל. לא SDS ולא הקס.)

האם אפשר לקנות בראש שקט מקדחה רוטטת עם פוטר בהידוק ידני כשהמטרה העיקרית זה קדיחת חורים מזמנים בקירות בטון ובלוק בבית? או שזה יהיה מעצבן ויהיה צורך לעצור כל רגע ולהדק שוב את המקדח בפוטר?

פורסם

הפטישון מזויף, המוכר הראה נכונות להחזיר את הכסף ואמר שלא היה לו מושג, נקווה שלא יעלם עד מחר :lol:

• תוכן חדש...