Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2672 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נצל"ש...

שאלות לגבי מקדחה רוטטת:

איך זה שכל החברות הפסיקו לייצר פוטר עם נעילת מפתח ועברו להידוק ידני?

האם ההידוק הידני כבר לא משתחרר בקידוח במצב פטישון כמו שהיה בעבר? (הכוונה במקדח עגול רגיל. לא SDS ולא הקס.)

האם אפשר לקנות בראש שקט מקדחה רוטטת עם פוטר בהידוק ידני כשהמטרה העיקרית זה קדיחת חורים מזמנים בקירות בטון ובלוק בבית? או שזה יהיה מעצבן ויהיה צורך לעצור כל רגע ולהדק שוב את המקדח בפוטר?

איך הגעת לזה שהפסיקו?

קניתי את זו: https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=837828 לפני כמה שנים (מצוינת לשימוש ביתי) ועדיין מוכרים אותה.

כבר לא משתמש בה, הבנתי שפטישון (עם מתאם לפוטר מפתח :) )+ מברגה עדיפים.

Daihatsu YRV 01' 86 HP << Sold

KIA Cerato 08' LX 122 HP << Sold

Chevrolet Cruz 13' LT Wagon 141 HP 1.8L

80 Mitsubishi Attrage 15' INSTYLE HP 1.2L

פורסם

אולי קצת הגזמתי עם ה"הפסיקו". זה יותר בכיוון של כמעט הפסיקו. אני לא רואה כל כך מקדחות של מותגים רציניים שנמכרים היום עם פוטר למפתח (לפעמים אפילו מופיע בתמונה פוטר מפתח ובתיאור כתוב שזה פוטר מהיר).

למיטב ידיעתי בימיינו בלאק אנד דקר זה מותג מדבקה אז הוא לא דוגמא סותרת. וגם המחיר, כבר ברמות של מותגים רציניים יותר, אך הם נוטים להיות עם פוטר מהיר. היחידה שאני רואה כרגע יוצאת דופן זו בוש כחולה gsb1300 שעלותה כ-320 ש"ח, אך לפי גוגל, נראה שפרט לבארץ, הדגם הזה נמכר בעיקר במדינות עולם שלישי (בעצם למה פרט ל... :lol: ).

העניין הזה של הפוטרים בולט במיוחד כשמתסכלים באמזונים השונים - מותגים סיניים עלומים מגיעים עם פוטר מפתח, ומותגים מוכרים עם פוטר מהיר.

דרך אגב, בעניין המברגה אני מסודר. יש לי מקיטה אימפקט קטנה לצורך הזה.

פורסם

מסכים איתך שבלק אנד דרקר חברה פח.

אבל מקדחת מפתח זה כלי מאוד אמין שצריך להיות מאוד יצירתי להרוס אותו, כן גם מחברה כזו.

עשיתי איתה עשרות קידוחים אם לא יותר והיא מאוד חזקה.

אבל לפני שאתה רוכש מקדחה ב300 ₪, שקול להוסיף 200-300 ולקנות פטישון.

Daihatsu YRV 01' 86 HP << Sold

KIA Cerato 08' LX 122 HP << Sold

Chevrolet Cruz 13' LT Wagon 141 HP 1.8L

80 Mitsubishi Attrage 15' INSTYLE HP 1.2L

פורסם
אני מקווה שאני סתם חושש, אבל יש זיופים של בוש (וספציפית הדגם שרכשת), שמסתובבים בשוק, במיוחד ביד 2. התמונה שפרסמת לא מספיק ברורה כדי להבחין בהבדלים ואני גם לא מכיר בדיוק את ההבדלים כדי לקבוע. ראיתי מוכר שהצהיר מראש שמדובר בזיוף, אבל אני משער שעל כל אחד כזה יש כמה שמסתירים. שוב, אני מקווה שאני טועה והחשש שלי לא מוצדק, אבל הייתי מציע לך לחפש בגוגל פטישון בוש מזויף ולבחון מול זה שרכשת.

סוף הסיפור, המוכר ניסה להתחמק ממני היום, תמונה ממחלקת חקירות במשטרה גרמה לו להתחרט ולבסוף פגשתי אותו בערב והוא החזיר לי את הכסף.

מוסר השכל: באופן כללי תמיד תבדקו טוב טוב מה שאתם קונים מיד שניה, באופן ספציפי יש מלא כלים מזויפים של בוש בשוק וביד 2 ובפייסבוק כרגע יש 7-8 כלים מזויפים למכירה, להזהר מאוד.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

• תוכן חדש...