Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2613 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 90
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
עכשיו שהקופרה חזרה, זה חידד אצלי את השאלה שמאד סיקרנה אותי שראיתי את השרשור שלך.

איך אדם שנוסע ברכב עם 290 כ"ס, יורד לרכב עם245 כ"ס ולא מרגיש מחסור בכח?

45 כ"ס זה לא מעט!

חשבתי על זה לא מעט טרם הרכישה.

לא ניצלתי במרבית הזמן את רב הכוח בקופרה.

אגב, בפועל, הפער הוא אף גדול הרבה יותר. קופרה סטייג' 1 היא יותר באזור ה-360 כ"ס...

כמו שכתבתי בהתחלה,

עד כה, הגולף מרגישה מאד חזקה מסל"ד מאד מאד נמוך. ה-DSG7 הרטוב יוצא מן הכלל.

עד 3 אלף סל"ד יש עבורי בנתיים מספיק מומנט שאני לא מרגיש שהיא חלשה יותר מהקופרה.

אני מניח שכשאסיים את ההרצה זה יורגש הרבה יותר. אעדכן.

לא מדוייק , הנמכת מראה ימנית קיימת כבר בלאון FR מ 2014, ובקופרה הנוכחית שלי 2017. אם אני לא טועה היה גם ב לאון שלי עם חבילת copa plus ב 2012 .

היה גם בקופרה שלי, מודל 2015.

לא משהו חדש, אבל בהחלט נחמד.

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

הבדל בכוח מגיע לידי ביטוי בהילוכים גבוהים יותר ומהירויות גבוהות הרבה יותר שהשתיקה יפה להם. סטייג 1 על גולף זה סביב 320 סוסים. מי שלא טורף מסלןל ובעיקר מתגרזן פעם באף פעם זה מעבר למספיק.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם
היה גם בקופרה שלי, מודל 2015.

לא משהו חדש, אבל בהחלט נחמד.

מראה מתכופפת היתה גם בסיטרואן C5 מודל 2003 שלי, יימח שימה וזיכרה.

רכב על.

תתחדש גיא, רכב פ33ה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אמנם יעילות מערכת ה start stop במציאות מוטלת בספק, אבל פיצ'ר נחמד שהופך אותה ליותר נעימה:

ברמזור, למשל, כשהרכב כבוי, הוא יידלק מעצמו כשהרכב לפניי יתחיל להתקדם.

כך יוצא שעד שאני שם את הרגל על הגז, המנוע כבר דולק ואין השהייה ביציאה מהמקום (מעבר להשהייה רגילה).

כמובן שעם בקרת השיוט האדפטיבית גם הלחיצה על הגז אינה נדרשת בעצירה של עד כ 5 שניות.

מעל 5 שניות, אמנם המנוע יידלק אוטו' עם התדקמות הרכב שלפניי אבל תידרש לחיצה על כפתור בהגה או ליטוף דוושת הדלק לתחילת הנסיעה.

נחמד :)

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

היי גיא! תתחדש!

אני עומד עכשיו בפניי החלטה האם לרכוש את הגולף. הייתה גם בבעלותי לאון קופרה 280 שמכרתי לא מזמן. תוכל לתת קצת רשמים... ?

פורסם
תודה רבה.

בכיף, מה תרצה לדעת?

היי,

סיימת הרצה? אם כן מה רשמיך לגביי הכוח בהשוואה לקופרה? האם הסאונד בפנים הרכב דומה לגירסה הקודמת? (סאונדאקטור?)

תוכל לרשום לי בפרטי בכמה הוצאת אותה?

תודה

פורסם
היי,

סיימת הרצה? אם כן מה רשמיך לגביי הכוח בהשוואה לקופרה? האם הסאונד בפנים הרכב דומה לגירסה הקודמת? (סאונדאקטור?)

תוכל לרשום לי בפרטי בכמה הוצאת אותה?

תודה

עדכון - ירדתי מהגולף, אבל בכל מקרה אשמח לשמוע ממך, בפרטי אולי, את מה ששאלתי קודם לכן. תודה.

פורסם

היי

סיימתי הרצה. אכתוב שבוע הבא תגובה מפורטת יותר אבל בגדול, כמובן שעבור מי שירד מקופרה סטייג 1 ההבדל מורגש ומוחשי, בפועל, ל90 אחוז מהנהגים ב90 אחוז מהזמן, הגולף יותר ממספיקה.

כתבתי גם כאן בכמה הוצאתי אותה, תסתכל אחורה.

בגדול אני מאד מאד מרוצה.

למה ירדת ממנה?

פורסם (נערך)
היי

סיימתי הרצה. אכתוב שבוע הבא תגובה מפורטת יותר אבל בגדול, כמובן שעבור מי שירד מקופרה סטייג 1 ההבדל מורגש ומוחשי, בפועל, ל90 אחוז מהנהגים ב90 אחוז מהזמן, הגולף יותר ממספיקה.

כתבתי גם כאן בכמה הוצאתי אותה, תסתכל אחורה.

בגדול אני מאד מאד מרוצה.

למה ירדת ממנה?

עזוב מחיר - האם הצלחת לקבל הנחה ? :-)

מעצבן אותי שאין הנחות ללקוח נאמן כמוני. זה דיל בריקר מבחינתי. וכן, זה עניין של כבוד אצלי שאני בא לעשות עסקים.

(ירדתי מהגולף בגלל שני דברים שאולי יצחיקו אותך, אחד זה שאין הנחה, השני זה בגלל הג'אנטים. הם לא ישארו אצלי על הרכב ואני ממש לא מתכוון להתרוצץ באפטרמרקט...נגמרו אצלי הימים האלה)

ירדתי ממנה כי היו לי הרבה בעיות באיכות. (קופרה)

עריכה אחרונה על ידי liory931

• תוכן חדש...