Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למה האוטו לא סוחב ??

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7746 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כנראה שהבחור עונה בצורה כלכלית .

היתר נמחק על ידי מנהל הפורום בהודעה המצוטטת].....טוב שציינת שזו דעתך האישית בלבד, כי מהכרותי עם האיש אין עוד הרבה כמוהו במדינתנו. איש מקצוע אמין וזול . תכנס לפורום הטכני ותראה כמה תשבחות הוא מקבל שם מחברי פורום שהוא פתר להם בעיות.

אני בכל אופן ממליץ עליו בחום.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מניסיוני צביקה צודק 100%, תוספי הדלק למיניהם עלולים להזיק לרכבים ישנים .קרבורטור תקין אין מה לגעת בו או לנקות.ישנם דגמים שיכולים לעבוד שנים ללא צורך בניקוי ,כמובן שיש בלאי נורמלי של חלקים נעים וגם דיזות.

לדעתי מי שגוזר את הקופון אלה חברות התוספים שמוכרות לנו לוקשים.

פורסם

שאלתי את השאלה מתוך חוסר ידע בתחום וזה ההרגשה שכבליתי .

בכלזאת יש דרך להתבטא...

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם
שאלתי את השאלה מתוך חוסר ידע בתחום וזה ההרגשה שכבליתי .

בכלזאת יש דרך להתבטא...

מי שמכיר אותי , יודע שהתנגדותי הנחרצת לתוספי דלק למינהם ,פוגעת כלכלית דווקא בי!

ואני אסביר את עצמי:שימוש בתוסף לרכבי קרבורטור, ממיס לכה דביקה , שנדבקת לדפנות צוואר הוונטורי,

של הקרבורטור נבעיקר בחלק התחתון, סותמת מעברים דקים , וחרירים לאוויר אטמוספרי, של

בורג כוון הCO ואז גורמים לשבוש עבודת המנוע בסרק, ולעתים לכבויו, להמסת חלקי גומי בקרבורטור,

וליבוש אטמים!

כל זאת גורמים להחיש את הטיפול בקרבורטור!

ולכן מניעת שימוש בתוסף דלק תפגע בפרנסתי לטווח הרחוק, מה שמוכיח שלא מניעים כלכלים

עומדים מאחורי!!

הבנת זאת מר משה אזולאי!

כנראה שרק בדרכים ציניות צריך להתבטא כאן , על מנת שהמסר יובן!

בברכה

ותמיד לרשותך

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

כבר דנו בנושא זה בעבר ובכל זאת ממולץ בחום תוסף של חברת בי. גי הנקרא k44אין לי מניות בחברה ואני גם לא קשור בשום צורה ליבואן ( פטרוטק ), אך בכל זאת תוסף זה מחולל פלאים אינו פוגע בחלקי גומי וכיו'

ניתן להשתמש בשתי דרכים: על ידי "אינפוזיה" או על ידי הוספה בזמן תידלוק כל 10000 ק"מ

תוצאות מידיות: מונע צילצולים, מעלה הספק, וללא ספק יעיל

אייל

פורסם

האם בדקת אם לחיצה על דוושת הגז מושכת את מצערת הקרבורטור עד הסוף?

בקש ממישהו שישב באוטו (מנוע כבוי) וילחץ על דוושת הגז עד הסוף. אתה בדוק אם המצערת נפתחת עד הסוף. אם לא נפתחת כוון מחדש את הכבל או הטנגה.

בהצלחה. גדרון

שלמה דן גדרון

פורסם

אני אעדכן אתכם מה הבעיה ביום חמישי בערב, כי אני הולך ביום חמישי ל- " בני ל " מהפורום לבדוק את הבעיה

מה שכן אתה העלית דבר מעניין שלא חשבתי עליו לגבי הכבל גז וזה יבדק.

אופיר

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

קודם כל דיאגנוסטיקה על מחשב אתה צריך לבדוק כמובן את הפלאגים ובעיקר לבדוק קומפרסיה יתכן ששם הבעיה נימצאת כמובןלבדוק תקינות צינור דלק ונזילות

מכונאות כללית

פורסם
קודם כל דיאגנוסטיקה על מחשב אתה צריך לבדוק כמובן את הפלאגים ובעיקר לבדוק קומפרסיה יתכן ששם הבעיה נימצאת כמובןלבדוק תקינות צינור דלק ונזילות
יעקב ברוך בואך לפורום!

את ההערה שאתה אמור לקרוא את כללי הפורום נאמר לך כבר!

אני אומר שרצוי שתקרא את כל השרשור על מנת לענות , משום שבמקרה זה מדובר בפורד קפרי מודל 83, אין צורך ולא ניתן לחבר למחשב , רכב ישן כל כך ובתור מכונאי אתה בוודאי יודע שגם פלגים גמורים,שעשו 30000 ק" מ ומעלה לא ישפיעו על סחיבה, וגם נזילות דלק, קומפרסיה לא יורדת מהיום להיום, ומורידה את הסחיבה, בצורה משמעותית , בטח לא ברכב אמין כמו פורד!

לכן יש לבדוק את הבעייה במקום אחר!

בכוונה לא כתבתי את תגובתי בהודעה פרטית, משום שאני מעוניין שכל חברי הפורום, יקראו ראשית את ההודעה המקורית, לפני שהם עונים!

בברכה

צביקה

פורסם
יעקב ברוך בואך לפורום!

את ההערה שאתה אמור לקרוא את כללי הפורום נאמר לך כבר!

אני אומר שרצוי שתקרא את כל השרשור על מנת לענות , משום שבמקרה זה מדובר בפורד קפרי מודל 83, אין צורך ולא ניתן לחבר למחשב , רכב ישן כל כך ובתור מכונאי אתה בוודאי יודע שגם פלגים גמורים,שעשו 30000 ק" מ ומעלה לא ישפיעו על סחיבה, וגם נזילות דלק, קומפרסיה לא יורדת מהיום להיום, ומורידה את הסחיבה, בצורה משמעותית , בטח לא ברכב אמין כמו פורד!

לכן יש לבדוק את הבעייה במקום אחר!

בכוונה לא כתבתי את תגובתי בהודעה פרטית, משום שאני מעוניין שכל חברי הפורום, יקראו ראשית את ההודעה המקורית, לפני שהם עונים!

בברכה

צביקה

אז מה אתה מציע לעשות צביקה ? יש טעם לבדוק קרבורטור ??

אופיר

פורסם

לא שאני מתיימר להבין במכונאות כמו חלק מהעונים אבל מנסיוני בתחום אחר (טיסנים ממונעים) ישנה תופעה דומה כאשר מיסבים לקראת סוף החיים

המנוע מאבד כוח ולא מצליח להגיע להספק מלא

סתם חשבתי ששווה בדיקה האם המנוע מסתובב בצורה חופשית

חן

פורסם
אז מה אתה מציע לעשות צביקה ? יש טעם לבדוק קרבורטור ??

אופיר

אופיר בוקר טוב וחג פורים שמח!

בניגוג לכל היועצים פה , אני מציע לך הצעה מעשית!

צור קשר טלפוני איתי, ותגיע אלי לבדיקהחינם וללא התחייבות, ואם התברר שבעייתך קשורה לקרבורטור,

תקבל הצעת מחיר לשפוצו, ושוב ללא שום התחייבות!!

מה יש לך להפסיד??

בברכת חג פורים שמח

צביקה קרבורטורים

נתניה

פורסם

טוב, אז הבעיה ניפתרה. :smilecolr:beerchug:

היום הלכתי לבני מהפורום שבדק את האוטו ועשה בדיקה מקיפה למנוע ועלה על הבעיה העיקרית ועוד כמה בעיות קטנות,

הנסיעה לראשון לציון היתה מתישה בגלל המנוע העייף, אבל אחרי הטיפול שבני עשה חזרתי הבייתה עם חיוך שלא נימחק מהפנים שלי כיוון שהמנוע מגיב כמו שצריך, יותר גמיש, יותר מהיר, הטורים עולים יותר טוב ובכלל הנסיעה חזרה היתה מאוד משמחת ומרגשת ביחד כי האוטו סוף סוף מאז שהוא אצלי נוסע כמו קפרי GT, אמנם בני אמר לי לא להישתולל שאני נוסע אבל קשה שלא אחרי סידור הבעיה.

אמנם חסרים עוד כמה סידורים קטנים אבל הבעיה העיקרית ניפתרה.

אני רוצה להודות לבני על מה שעשה על הסבלנות וההסברים ואני כניראה אתחיל להטריד אותו בכל מיני דברים נוספים, "הלקוח המטרידן".

את ההסבר מה היתה הבעיה העיקרית ומה שאר הבעיות אני אשאיר למאסטר לבני :wink:

ראיתי אצלו גם את המנטה של אלעד בשלבי שיפוץ וזו הפעם הראשונה שאני רואה מנטה במציאות ואני חייב "לעקוץ" אותו שהקפרי יותר יפה מהמנטה, ולא משנה מה אומרים על הביצועים העדיפים של המנטה, הקפרי יותר יפה וזה מה שחשוב :twisted:

איציק, אצלך אני אבקר אחרי הפחחות וצבע לניקוי וכיוון אופטימלי לקרבורטור.

אופיר

אופיר

פורסם
טוב, אז הבעיה ניפתרה. :smilecolr:beerchug:

היום הלכתי לבני מהפורום שבדק את האוטו ועשה בדיקה מקיפה למנוע ועלה על הבעיה העיקרית ועוד כמה בעיות קטנות,

הנסיעה לראשון לציון היתה מתישה בגלל המנוע העייף, אבל אחרי הטיפול שבני עשה חזרתי הבייתה עם חיוך שלא נימחק מהפנים שלי כיוון שהמנוע מגיב כמו שצריך, יותר גמיש, יותר מהיר, הטורים עולים יותר טוב ובכלל הנסיעה חזרה היתה מאוד משמחת ומרגשת ביחד כי האוטו סוף סוף מאז שהוא אצלי נוסע כמו קפרי GT, אמנם בני אמר לי לא להישתולל שאני נוסע אבל קשה שלא אחרי סידור הבעיה.

אמנם חסרים עוד כמה סידורים קטנים אבל הבעיה העיקרית ניפתרה.

אני רוצה להודות לבני על מה שעשה על הסבלנות וההסברים ואני כניראה אתחיל להטריד אותו בכל מיני דברים נוספים, "הלקוח המטרידן".

את ההסבר מה היתה הבעיה העיקרית ומה שאר הבעיות אני אשאיר למאסטר לבני :wink:

ראיתי אצלו גם את המנטה של אלעד בשלבי שיפוץ וזו הפעם הראשונה שאני רואה מנטה במציאות ואני חייב "לעקוץ" אותו שהקפרי יותר יפה מהמנטה, ולא משנה מה אומרים על הביצועים העדיפים של המנטה, הקפרי יותר יפה וזה מה שחשוב :twisted:

איציק, אצלך אני אבקר אחרי הפחחות וצבע לניקוי וכיוון אופטימלי לקרבורטור.

אופיר

אופיר

וקאפרי 2 יותר יפה מ-1! ולא משנה מה אומרים! :twisted::wink::silly:

וברצינות, בקצרה, מה הייתה הבעיה??? מת מסקרנות!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...