Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא צריך שום מדריך, זה מאוד פשוט.

תבקש ממישהו שיחזיק את הדלת במצב פתוח.

אתה לוקח מברג שטוח ומרים מעט את הטבעת הקפיצית שיש בקצוות של הבוכנות האלו. מפרק את הישנות ומרכיב את החדשות. בהרכבה רק לחיצה של קצה הבוכנה על הגולה, לא צריך מברג.

שים לב שהחדשות בדיוק באותו אורך ואותו כוח פתיחה (רשום עליהם, לדוגמא 400N) כמו הישנות. כמו כן שים לב להרכיב באותו כיוון כמו הישנות, זאת אומרת אם החלק הדק יותר היה כלפי מטה, הוא צריך להישאר כלפי מטה ולא הפוך.

Screenshot_2018-11-25-09-12-55-1.jpeg

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

לאחר החלפת בוכנות טלסקופיות בפתיחת תא המטען הוא עולה לא בהדרגה אלא במכה אחת ולא עוצר.

ובסגירה יש צורך להפעיל כוח רב על מנת לסגור את תא המטען.

זה תקין? זה משהו שמסתדר עם הזמן?

יכול להיות ששמו לי בוכנות לא עם אותו כוח פתיחה? במידה וכן איך אדע מה הכוח הנחוץ כי זרקתי את הישנות

עריכה אחרונה על ידי yakir123
פורסם
לאחר החלפת בוכנות טלסקופיות בפתיחת תא המטען הוא עולה לא בהדרגה אלא במכה אחת ולא עוצר. זה תקין? זה משהו שמסתדר עם הזמן?

יכול להיות ששמו לי בוכנות לא עם אותו כוח פתיחה? במידה וכן איך אדע מה הכוח הנחוץ כי זרקתי את הישנות

זה לא הולך להסתדר מעצמו...

ככל הנראה שמו לך חזקות מהמקורי, בוקי כתב לך מראש... חבל שלא בדקת.

Sent from my LG-H840 using Tapatalk

פורסם (נערך)

נכון. סמכתי על החנות חלפים משום מה.

איך אפשר לדעת מה הכוח פתיחה שצריך לשים. איך זה בא המספרים? אני אלך לשם מחר בבוקר

עריכה:

מספר חלק 1P0827550

320N

אורך

500mm

Stroke

205mm

עריכה אחרונה על ידי yakir123
  • תוכן חדש...