Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יום שישי אני הולך לראות אלפא מיטו,יש מכון בדיקה מומלץ לבדוק אותה באזור אבן יהודה? רעננה ? נתניה? מישהו יודע ? תודה לעוזרים.

פורסם

רעננה- דינמומטר, הרצליה- מבדק, נתניה- מכון האחים בלבד, להתרחק משאר המכונים באיזור שם (עוד לפני שתקח את הרכב לבדיקה מומלץ לגלות משנה זהירות- האיזור שם שורץ בסוחרים למכביר: אבן יהודה/קדימה- צורן, נתניה ועוד ועוד).

כמובן שאם "המוכר הפרטי" החביב שלנו מסרב לבדוק את הרכב בנתניה במכון האחים או בכל מקום אחר חוץ מנתניה זה יריח את הסירחון ממרחק רב וזה השלב בו כבר יהיה כדאי לרדת מהרכב ולהבין שחבל על ה 500 ש"ח או יותר של הבדיקה,זמן הנסיעה והעצבים,שתקבל/י לאחר בדיקת המכון.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הוא אמר לי בעצמו על דינומוטור ברעננה שהוא הכי אמין? אז יש סיבה לדאגה עדיין? שהוא רוצה ללכת דווקא לשם? הבן אדם הוא אדם מבוגר פרטי שכניראה מוכר את הרכב בשביל הבת שלו, בדקתי לפי ת.ז ומספר רישוי של הרכב במוסך שהוא מטפל הוא מטפל במוסך אלפא 102 אלף קילומטר , לפי הנתונים שנתנה הנציגה הוא מטפל באוטו כל 15 אלף כמו שעון בזמן האם נשמע אמין?

פורסם
הוא אמר לי בעצמו על דינומוטור ברעננה שהוא הכי אמין? אז יש סיבה לדאגה עדיין? שהוא רוצה ללכת דווקא לשם? הבן אדם הוא אדם מבוגר פרטי שכניראה מוכר את הרכב בשביל הבת שלו, בדקתי לפי ת.ז ומספר רישוי של הרכב במוסך שהוא מטפל הוא מטפל במוסך אלפא 102 אלף קילומטר , לפי הנתונים שנתנה הנציגה הוא מטפל באוטו כל 15 אלף כמו שעון בזמן האם נשמע אמין?

מוכר שמכוון למכון בדיקה מסויים + מוכר רכב לבת שלו - רוב הסיכויים שנפלת על סוחר.

היסטוריית טיפולים שווה בדיקה אבל אם מדובר בסוחר,יש סיכוי לעלות על מוקש ובמקרה כזה,אם תחליט לבדוק את הרכב אז בוודאי לא במכון שהמוכר "ממליץ עליו בחום".

במחשבה שנייה- יש מוסך מומלץ כאן בפורום לאלפא- הייתי בודק אצלו מבחינה מכנית את הרכב ורק אח"כ ממשיך למכון בדיקה אם בכלל בהתאם לממצאים הראשוניים.

פורסם

אם אתם אומרים שזה אולי סוחר מעדיף לא להתקרב כבר סגרתי איתו שאני מגיע לראות בשישי אני יבטל אותו אם ככה מעדיף לא לקחת סיכונים מיותרים ולהשקיע כסף בחתול בשק, הוא אמר לי גם שמישהו היה צריך לסגור איתו השבוע ובברגע האחרון ביטל בטענה שאין לו זמן לחכות עד שהוא יעביר אותו טסט ( בחמישי מעביר טסט את הרכב) הבעלים . כניראה שבאמת חשוד מעדיף לא לקחת סיכונים תודה רבה

פורסם

לרכב כרגע אין טסט- עוד סיבה לוותר על ה"תענוג" של טיול יום שישי ולחטוף עצבים ביום קצר רק כדי לגלות שאיזה סוחר ניסה לסבן אותך.

לא חושב,שהקונה הקודם ירד סתם מהרכב- יש סיבה טובה מאוד לזה.

פורסם

כן בדיוק והוא כבר התחיל לענות בעצבים שאני שואל אותי שאלות, הוא אומר לי תקשיב יש לך יותר מידי שאלות. שישאר עם הרכב אני לא מתכוון ליסוע אליו

פורסם
תמיד הסוחר מוכר רכב של הבת ולא של הבן וזאת למה ?

כשתראה שם משפחה שונה של בעלת הרכב והמוכר , יהיה הסבר "הבת התחתנה"

דווקא את זה אפשר לגלות- אאל"ט,בספח תעודת הזהות רשומים כל הילדים.

• תוכן חדש...