Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת מנוע - ליאנה 2007

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2774 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ושבוע טוב.

יש לי סוזוקי ליאנה 2007 שצריך להחליף לה מנוע.

מישהו אמר לי שבשלב מסויים החליפו מנוע לתזמון משתנה, ויש כאלו שסמים מנוע שהוא לא תזמון משתנה ומורידים את הנורה של צ'יק אנג'ין.

השאלה מאיזה שנתון השינוי במנוע? אני צריך לדעת מה לדרוש שלא ישימו לי משהו לא מתאים.

תודה רבה.

פורסם

ממתי מנתקים נורת מנוע? זה לא רק כדי לזהות אם זה תזמון משתנה או לא. זה לזהות כל תקלה שעלולה לגרום לפעולה לא תקינה של המנוע. עדיף לך אם כבר יש לך כסף לעשות את זה במוסך שמכבד את עצמו ולא אצל איזה חאפר מהצ'כונה.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

איזה מנוע מורכב עכשיו? אם יש חגורת טיימינג אז זה לא vvt (תזמון משתנה)

תנסה לראות אם יש לך שסתום vvt בצידו השמאלי של המנוע. נראה ככה:

IMG_7108.jpg

עוד סימנים לזהות: בדגם הישן ללא vvt השעון מהירות היה דיגיטלי ודווקא בדגם החדש יותר חזרו לשעון מהירות רגיל.

לגבי נושא המחשב, כנראה כשמרכיבים מנוע מדגם שונה המחשב מתחיל לזרוק קודי תקלה. תתעקש שירכיבו לך מנוע זהה אחרת לא תעבור טסט או שהרכב לא יסע כמו שצריך. החלפת מנוע בדגם הזה היא סביב 5/6 אלף ש״ח - שווה לך בכלל?

• תוכן חדש...