Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2807 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

חברה שלי חזרה מהמוסך אחרי ששילמה 2500 שח לטיפול במוסך מורשה סוזוקי.

יש לי 2 קבלות, אחת מלפני שנה ואחת מהיום.

לפני שנה בוצע טיפול 105 אלף, עלה בסך הכל 830 שח כולל מעמ.

היום (עוד לא עברה שנה או 15 אלף) היא עשתה שוב טיפול, הפעם 120 אלף.

המחיר שהיא שילמה נראה לי תלוש מהמציאות. איך על רכב כזה העלות לטיפול יוצאת ככ גבוהה.

במוסך נאמר לה שהבלם האחורי נשחק והיו צריכים להחליף אותו.

לי אין מושג בטיפולים ועלויות ולכן אני שואל אם זה נראה לכם הגיוני.

אין לי יותר מדי מה לעשות בנושא, אבל רק כדי לדעת להבא.

Screenshot_2.png

תודה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

קראת את החשבונית ? רוב הדברים שם לא שייכים כלל לטיפול שגרתי. אין לי מושג אם באמת היה נדרש להחליפם (החל מנורה [לא שמה לב שאין לה אור דרך ?] דרך גומיות תפוחים וכלה במשאבות בלם) אבל בהנחה שהיה נדרש - נראה לי שהמחיר סביר.

פורסם

לי בפיג'ו, טיפול 45 עלה כ 2230, שזה כולל רק את הברקסים הקדמיים וטיפול שגרתי, בלי בולמים או משאבות, אז המצב שלכם עוד סביר,

מחירי טיפול במוסכי היבואן הן טרפת, מחיר ללא כל היגיון,

אני בטיפול האחרון עברתי כבר למוסך מורשה אך לא של היצרן וחוסך מאות שקלים בכל טיפול, כדאי לכם לחפש מוסך חיצוני טוב ולטפל אצלו, החסכון פשוט אדיר.

הייתי ממליץ לכם אפילו להתחיל לשאול כאן בפורום, יש מלא חברים עם ניסיון רב שיכולים להמליץ לכם על מוסך טוב באזור שלכם מהניסיון האישי שלהם.

פורסם (נערך)
לי בפיג'ו, טיפול 45 עלה כ 2230, שזה כולל רק את הברקסים הקדמיים וטיפול שגרתי, בלי בולמים או משאבות, אז המצב שלכם עוד סביר,

מחירי טיפול במוסכי היבואן הן טרפת, מחיר ללא כל היגיון,

אני בטיפול האחרון עברתי כבר למוסך מורשה אך לא של היצרן וחוסך מאות שקלים בכל טיפול, כדאי לכם לחפש מוסך חיצוני טוב ולטפל אצלו, החסכון פשוט אדיר.

הייתי ממליץ לכם אפילו להתחיל לשאול כאן בפורום, יש מלא חברים עם ניסיון רב שיכולים להמליץ לכם על מוסך טוב באזור שלכם מהניסיון האישי שלהם.

עלות הטיפול היא מעל 2800 ללא מע"מ לפי חשבון פשוט שעשיתי אבל רק שתדע-

לא תמיד החסכון אדיר- הרכב שלי (הונדה סיוויק) טופל אצל הבעלים הראשונים טיפול ראשון בחברה ועוד 3 בנוסף,אצל מוסך שמומלץ כאן בפורום ובכוונה לא אציין את שמו כי חלילה אין מטרה לפגוע בבעליו/פרנסתו.

מהקבלות עולה,שמחירי החלפים המקוריים הם שחיטה לא כשרה לאור היום ודווקא בעלות העבודה ההפרשים אינם גבוהים.

כאשר להונדה סיוויק אפילו אין חלקים אורגינליים והיא חולקת מכללים משותפים מקוריים דווקא עם אקורד (מסנן מזגן/מסנן אווויר ובלמים יקרים להחריד.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הדבר היחיד שניראה לי נורא מוזר בחשבונית הזו הוא שבעבודות מופיע "פ"ה תושבות בולם שני צדדים",

אבל תחת חלפים לא מופיעות שום תושבות בולם או כל דבר שקשור בכך. מה פירקו הרכיבו בשביל הכיף?!

יום טוב גם לך

פורסם

גם אני קראתי את הקבלה כמה פעמים כדי להבין כמה עלו התושבות בולם.

דעתי שיש פה אולי טעות. כדאי להתקשר לשירות לקוחות לברר או לחילופין אם המוסך קרוב, לקפוץ ולשאול.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

מצטרף לשתי ההודעות שמעלי.

המחירים בסדר יחסית למוסך מורשה, העבודות הגיוניות יחסית לק"מ למעט סעיף פירוק והרכבת תושבות בולם.

אם החליפות תושבות, הן אמורות להופיע בחלפים.

אם פירוק והרכיבו בלי החלפה - מדוע עשו את זה?

תתקשר למוסך ותברר.

או ששכחו לחייב על תושבות או שחייבו בטעות על פירוק והרכבה.

וחבל שהאוטו נסע עם 3 נורות שרופות. זה משהו שבעל הרכב עצמו צריך לבדוק מפעם לפעם ולהחליף, לא להמתין לטיפול.

פורסם

במוסך מורשה לקבל חשבונית שכל העבודות הן ללא "שעתון" אלא סתם מספר סידורי וללא מספר השעות לחיוב זה מבחינתי סוג של בדיחה. האם זה המחיר האמיתי או שהמוסך יכול לשחק במחיר לפי מה שמתחשק לו באותו רגע!?.

אתה בטוח שזה מוסך מורשה יבואן סוזוקי או פשוט מוסך מתמחה בסוזוקי?

בנוסף - "חריטת דרמים והדבקת". הדבקת מה?!

בדיוק נזכר בשרשור של מוסך רון על יצרניות החלפים התחליפיים באירופה - לעומת זאת פה בארץ אתה מקבל בלמים מודבקים :cry:.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

הדבקת חומר חדש לנעלי בלם. אין בזה שום דבר פסול, זו שיטה ידועה.

רק שחדש תחליפי יוצא יותר זול. זאת אומרת בפחות מהמחיר הזה אפשר לקנות שני דרמים חדשים וסט נעלי בלם.

אבל זה תחליפי.

פורסם
עלות הטיפול היא מעל 2800 ללא מע"מ לפי חשבון פשוט שעשיתי אבל רק שתדע-

לא תמיד החסכון אדיר- הרכב שלי (הונדה סיוויק) טופל אצל הבעלים הראשונים טיפול ראשון בחברה ועוד 3 בנוסף,אצל מוסך שמומלץ כאן בפורום ובכוונה לא אציין את שמו כי חלילה אין מטרה לפגוע בבעליו/פרנסתו.

מהקבלות עולה,שמחירי החלפים המקוריים הם שחיטה לא כשרה לאור היום ודווקא בעלות העבודה ההפרשים אינם גבוהים.

כאשר להונדה סיוויק אפילו אין חלקים אורגינליים והיא חולקת מכללים משותפים מקוריים דווקא עם אקורד (מסנן מזגן/מסנן אווויר ובלמים יקרים להחריד.

במקרים רבים למוסך הכללי אין את הכלים היעודים ואין את המיומנות ולכן זמן העבודה ממושך , עד כדי כך שגובים על העבודה יותר ממוסך מרכזי של יבואן הרכב.

פורסם

בנוסף למה שניכתב, איך יוצא ש 2 משאבות הבלם האחוריות הולכות ביחד? כי זה אף פעם לא קורה והם לא אמורים להיות מוחלפים בזוגות ואם אין שום נזילה דרכם אז אין מה לגעת בהם.האם היה חוסר תמידי של נוזל בלמים?

לגבי המחירים עצמם פעם הבאה שיעשו בדיקה לראות מה אתה צריך וייתנו הצעת מחיר ואז תציג את העניינים פה. יכלת כמובן לחסוך אבל זה כבר מאחוריך.

פורסם

רק לי מפריע איזו שנה האוטו

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

• תוכן חדש...