Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי סיטרואן C4, אז 4 גלגלי מגנזיום מקוריים... עם ארבעה צמיגי משלן שכבר עשו די הרבה (עדיין תקינים לחלוטין).

לעומת זאת ב-- C4 שיש לי לחלקים, יש 4 צמיגי בריג'דסטון, שניים טובים מאוד ושניים בסדר גמור, על חישוקים רגילים. לי נראה נכון להעביר את הבריג'סטונים הטובים לאוטו שנוסע, ואולי אפילו למכור את הסט מגנזיום ומשלין.

אשמח לשמוע, לפני שאני מתחיל לפרק ולהרכיב - האם אפשר פשוט להתקין חישוקים רגילים על נאבות של חישוקי מגנזיום?

תודה,

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם זה גלגלים מקוריים אין שום הבדל. אתה יכול לפרק ולהחליף.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

שים לב רק שחישוקי מגנזיום דורשים ברגים שונים מחישוקי פלדה, כך שיש להקפיד להעביר ולהשתמש בברגים המתאימים.

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

חישוקי "מגנזיום" מקוריים מוסיפים הרבה למראה האוטו, הייתי משקיע בהעברת הצמיגים הטובים לחישוקים האלו. לדעתי לא אמור לעלות יותר מ 150 ש"ח כולל איזון.

פורסם

בשביל הגלגל החלופי שהוא כניראה גלגל פלדה פשוט, צריך לשמור באוטו 4 ברגים מתאימים, ואולי גם מפתח גלגלים נוסף (או צלב עם שתי המידות), כי לפעמים מידת הבורג של חישוק הפלדה שונה ממידת הבורג של חישוק המגנזיום.

לכו קיבינימאט כולכם.

גם מסלפים מה שאמרתי, גם מוציאים דברים מהקשרם, גם משמיצים, גם חוסמים, גם לא נותנים הזדמנות להגיב ולהסביר, וכולכם פותחים עלי ג'ורה מאחורי הגב כשאני לא יכול לענות. "גברים"

פורסם

אני עוד לא סגור על כלום, אבל אם יהיה קונה למגנזיומים, אז זה יקבל עדיפות...

מראה פחות חשוב לי.

תודה בכל אופן.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם
בשביל הגלגל החלופי שהוא כניראה גלגל פלדה פשוט, צריך לשמור באוטו 4 ברגים מתאימים, ואולי גם מפתח גלגלים נוסף (או צלב עם שתי המידות), כי לפעמים מידת הבורג של חישוק הפלדה שונה ממידת הבורג של חישוק המגנזיום.

מוזר , אצלי בקורולה יש 4 חישוקי מגנזיום והרזרבי הוא פלדה פשוט.

כבר יצא לי להרכיב אותו אם האומים של המגנזיום.

פורסם (נערך)

זה משתנה מרכב לרכב וצריך בהחלט להיזהר.

ההבדל בין הברגים יכול להיות גדול (אורך הבורג, צורת הראש). שימוש בברגים לא מתאימים הוא לא בטיחותי במקרה הטוב ויגרום נזק מיידי במקרה הרע.

פותח השרשור. הייתי נשאר עם המגנזיום. חבל.

אם הדבר אפשרי תעביר את הקיימים למגנזיום. אם לא הייתי רוכש 4 צמיגים חדשים.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שישתמש בברגים מהרכב עם ה"מגנזיום". הם כנראה המקוריים.

פורסם
שישתמש בברגים מהרכב עם ה"מגנזיום". הם כנראה המקוריים.

לא יודע אם זו עצה טובה.

יכולים להיות הבדלים בין הברגים.

בפג׳ו שלי אם תנסה להתקין חישוק ברזל רגיל עם הברגים של המגנזיום אתה עלול להרוס את כל מערכת הבלימה במקרה הטוב ולהתרסק עם האוטו במקרה הרע.

זו הסיבה שיש לי 4 ברגים מתאימים לרזרבי (גלגל בגודל מלא עם חישוק ברזל רגיל).

הבורג הנכון הוא מה שהגיע עם הרכב והחישוק הספציפי ואם יש ספקות אפשר להסתכל בספרות של היצרן ולבדוק איזה בורג מתאים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא הבנתי מה הבעיה. הוא רוצה להרכיב חישוקי סגסוגת ויש לו רכב שהגיע איתם במקור. כנראה שיש בו גם את הברגים הנכונים.

פורסם

התגובה הקודמת שלך לא ממש ברורה.

אם התכוונת שהוא ירכיב את חישוקי הברזל עם הברגים של המגנזיום אז זו עצה לא חכמה ולשם כוונה התגובה שלי.

אם לא התכוונת לזה אז אני לא מבין למה התכוונת ושכח ממה שרשמתי.

פורסם

בסיטרואן הברגים של המגנזיום מתאימים גם לברזל, אחרת איך תשתמש בגלגל הרזרבי? יש לכל בורג 2 ראשים, אחד רחב יותר שתופס את המגנזיום ואחד צר יותר שתופס את הברזל.

לא יודע אם הם בנויים להחזיק חישוקי ברזל יותר מאשר זמנית עד תיקון הנקר.

בכל מקרה, אם זה אותו דגם, אחד עם מגנזיום ואחד עם ברזל, אז לכל רכב יש את הברגים המתאימים. רק להעביר את החישוקים עם הברגים שלהם

Sent from my E6853 using Tapatalk

• תוכן חדש...