Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2845 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פניתי לכמה מקומות, כולם אמרו שלא מתעסקים בזה.

מדובר בקונסטרוקציה גדולה בגובה 3 מטר, רוחב 3 מטר לחופות

נשמע לי מוזר שאנשים שמתעסקים בברזל לא מתעסקים בזה

בסך הכל צריך לכופף אלומיניום ומדובר בעבודה יקרה.

פורסם

מישהו צריך לתכנן את הקונסטרוקציה מבחינת חוזק חומרים ועמידות בפני כשל. כאשר יש בידך שרטוטים מוכנים גש לבעל מקצוע שיבנה את הקונסטרוקציה לפי השרטוטים.

קודם כול מתכננים ולאחר מכן בונים.

איזה כייף לי :)

פורסם
מישהו צריך לתכנן את הקונסטרוקציה מבחינת חוזק חומרים ועמידות בפני כשל. כאשר יש בידך שרטוטים מוכנים גש לבעל מקצוע שיבנה את הקונסטרוקציה לפי השרטוטים.

קודם כול מתכננים ולאחר מכן בונים.

אין לי סרטוטים, מדובר בקשת שנכנסים דרכה לחופה

אני הולך לבעל מקצוע כדי שהוא יעזור לי לתכנן את זה

בשביל זה הוא בעל מקצוע ואני הלקוח.

פורסם
אין לי סרטוטים, מדובר בקשת שנכנסים דרכה לחופה

אני הולך לבעל מקצוע כדי שהוא יעזור לי לתכנן את זה

בשביל זה הוא בעל מקצוע ואני הלקוח.

לא הבנת אותי. כאשר מדובר על קונסטרוקציה אשר קריסתה עלולה לגרום לפגיעה בחיי האדם שום מסגר אין סמכות לתכנן אלא רק לייצר את הקונסטרוקציה על-פי שרטוטים של מהנדס קונסטרוקציות או הנדסאי (לא בטוח).

זה שאתה רואה עבודות פה ושם של קונסטרוקציות אשר 'תוכננו' ויוצרו על-ידי מסגר ללא שום הסמכה מקצועית זה לא תקין.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...