Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם - חיפשתי ולא מצאתי בפורום התייחסות מסודרת לנושא הנ"ל. חשוב להדגיש שאני מדבר על מזומן בלבד (כדי לא לערבב שמחות כגון מימון).

מתעניין ספציפית במאיר טרייד/אוטו סנטר (וולוו) ולובינסקי טרייד (פיג'ו/סיטרואן). אשמח גם לדעת מה עוד מנסיונכם עשוי להשפיע על המחיר ועד כמה ניתן לקבל הטבות אחרות - אחריות ארוכה או מלאה יותר / טיפולים / רכישה חוזרת תוך X שנים.

ממה שראיתי באתר של מאיר טרייד יש להם סטוק של מכוניות שמשתנה מדי כמה ימים שהם מראים מחירון לוי יצחק ועל חלק קטן יש "מבצע" ואז הם מראים מחירים שהם כ-15% נמוכים יותר מלוי יצחק. ממה ששמתי לב גם חלק מהמכוניות שהם מפרסמים ביד 2 כלל לא נמצאות באתר שלהם. אני מודע לכך שהם גם רוכשים רכבים על בסיס המחירון של לוי יצחק אך לא ברור לי מה קורה במציאות מבחינת המחיר ואשמח לדעת מאנשים שרכשו מהם רכבים.

תודה רבה!

פורסם

במאיר יש מלאי דיי גדול של סיוויקים,

כשחיפשתי המחיר לא היה מחירון.

בגדול,הם לוקחים פרמיה על אחריות מורחבת ו"שקט" בקנייה.

תנסה להוציא מהם אחריות ארוכה,טיפולים חינם,השבחה אם צריך.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

יש מחירון ויש ביקוש בשוק יד 2.

אי אפשר להשוות ביקוש לג'אז/ סיוויק לביקוש על 308/208. בלובינסקי טרייד המון רכבים יוצאי ליסינג ( פריים ליס ), וההפחתה עליהם לא מספיק גדולה יחסית למחירי הדגמים בשוק, מצד שני - יש אחריות עד שנתיים וטיפולים עליהם.

לכן אני מציע שתיקח את הדגם הרלוונטי לך ותעשה חיפוש קטן בלוח יד 2 - מה מוכרים ובאיזה מחיר ( תיקח בחשבון נתוני הרכבים - מקוריות, קילומטראז, מספר ידיים).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הם כותבים באתר מה המחירון לוי יצחק, אבל בד"כ לא מפרסמים את המחיר המבוקש האמיתי. בשביל זה צריך להגיע פיזית למקום ולדבר לגופו של רכב. במקרה אני גם מתעניין עכשיו והייתי הבוקר באתר של מאיר טרייד, וראיתי שלרוב הרכבים הם כותבים רק מהו המחירון לוי יצחק. זה לא אומר שזה המחיר המבוקש.

אני קניתי לפני כמה שנים רכב מאוטודיל. שם (במגרש הענק שלהם בבני ברק) על כל רכב היה כתוב מחיר מחירון לוי יצחק (לא משוכלל!!!), והמחיר המבוקש. אבל גם המחיר המבוקש הוא לא סופי. ברגע שאתה יודע איזה רכב בדיוק אתה רוצה ומעוניין להתקדם - אז כבר מדברים תכלס ושולפים את המחיר "הסופי". והמחיר הזה תלוי בפרמטרים כמו האם אתה צריך מימון \ טרייד אין או לא.

כמובן שהמחיר הסופי תלוי עד כמה הרכב מבוקש, ומה ההיסטוריה והנתונים של הרכב הספציפי.

הם עושים הנחה מסויימת על "מזומן". למען הסר ספק -שים לב שהם לא מקבלים מזומן - שטרות בגלל חוק הלבנת הון, אלא העברה בנקאית.

וכן - הם לוקחים פרמייה מסויימת על השירות שהם נותנים, על הנוחות שבקנייה מהם ובנוסף הם גם צריכים להתפרנס. מבחינתי כלקוח - לפעמים זה שווה כמה אלפי שקלים.

פורסם

לדעתי ברגע שאתה מערב בעסקה מימון, הרווחים שלהם גדלים מאחר והגוף המממן נותן להם חלק מרווחי האשראי.

פורסם

ראשית תודה לכולם על ההיענות!

הלפרין - אני דווקא בעניין של וולוו ולא הונדה ולכן אשמח להבין בפרטי כמה ירדו ברכב סחיר כמו בהונדה שזה יתן לי קנה מידה למה אפשרי בוולוו. בנוסף - לאיזו השבחה אתה מתכוון - האם תוכל לפרט?

ולאד - תודה - אני מסכים איתך במאה אחוז ואני עוקב מקרוב אחרי הלוחות השונים תקופה מסוימת אבל המחירים במאיר טרייד מאוד מאוד רחוקים ממה שפרטיים מפרסמים (וזה לא מפתיע כי זה לוי יצחק). אני מוכן לתת תוספת לאחריות ולשקט הנפשי אך מצד שני וולוו ידוע בתור רכב שלא הכי פשוט למכור וכל חודש שהוא יושב אצל מאיר המחיר שלו לא עולה ...

סטוני - אחלה מידע (בכל מקרה ברור לי שהיום עושים העברה בנקאית)! ממה שראיתי באתר של אוטו סנטר יש להם מדי פעם וולוו לעומת האתר של מאיר. לעומת זאת אוטודיל להבנתי זאת שלוחה של VAG שאולי יש לה וולוו.

רז - זאת בדיוק הסיבה שכתבתי מראש שאין לי צורך במימון :)

מאגנוס

• תוכן חדש...