Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיקום תוכנת הניווט של Fujicom

danymany6
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2395 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם, יש ברשותי מכשיר GPS של Fujicom מדגם G49, ולצערי הרב, הכרטיס החיצוני שלו (בגודל 2GB) פורמט - מה שגרם לתוכנת הניווט שלו להפסיק לפעול. ניסיתי לשקם את התוכנה בכל דרך שיכולתי:

- הורדתי IGO (אני אפילו לא בטוח שזו התוכנה המקורית שבאה עם המכשיר) והתקנתי על גבי הכרטיס החיצוני [לא עבד].

- עשיתי מחיצה בשם MobileNavigator ובא שמתי את כל תוכן התיקייה של IGO [לא עבד].

- שיניתי גם את השם של התוכנה עצמה ל-MobileNavigator [לא עבד].

כל הרעיונות לעיל קראתי מכאן ושום דבר לא עובד...

חוששני שהבעיה היא שאני לא יודע מהו התוכן המקורי שהיה על הכרטיס (מבחינת תוכנת הניווט, תקיות וקבצים) ולכן כשאני לוחץ על הכפתור Navigation שום דבר לא קורה מאחר ובעת לחיצת הכפתור, המכשיר צריך לגשת לנתיב מסוים (Navigation Path) שאין לי מושג מהו ואין שום דרך לשנות אותו בתוך המכשיר.

אשמח לכל רעיון שיהיה לכם ובמיוחד אשמח אם למישהו יש במקרה את כל התוכן המקורי שאמור להיות על הכרטיס והוא יוכל לפרסם אותו פה.

אנא עזרו לי להשיב לחיים את מכשיר הניווט היקר שלי! :cry:

להלן התפריט הראשי של המכשיר:

Fujicom G49.jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פנה לשירות הלקוחות של היבואנית יניר מערכות [email protected]

בהצלחה :)

סקודה יטי 2.0 TDI 4x4 (נמכרה)

וולוו XC40 T3 Momentum

טויוטה יאריס קרוס הברידית

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים