Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופיה בדצמבר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2879 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקי - אני מדבר על מה שבורסוד מספר: במערב אירופה הכל סגור בחג המולד. אחד הבנים שלי הגיע לפני שנתיים ללונדון ב-25 בדצמבר, בקושי הצליח להגיע מהית'רו לעיר. במזרח אירופה הכל פתוח, וזו מורשת של הקומוניסטים האנטי דתיים.

אבל אוירת החג הרבה יותר יפה לפני החג - כאשר הכל מואר בתאורה דקורטיבית, בכל מקום סנטות בחליפה אדומה, איילי צפון וכו'. זה נכון גם במדינות הצפוניות, אבל, למשל, גם באיטליה - למרות העדר השלג.

בשנים האחרונות יצאתי לחו"ל בכל חופשת חנוכה, בסופיה היתה האוירה הפחות חגיגית, חוץ מהמיסה בבוקר החג בכנסיית נבסקי לא חשנו בחגיגיות מיוחדת. לעומת זאת בריגה, ועוד יותר מכך בוילנה, האוירה היתה ברורה מאד. גם בליסבון לא כל כך חשנו את אוירת החג, אבל זה היה כנראה כיון שבאותה שנה חנוכה היה מוקדם (סוף נובמבר). וכמובן שהשיא היה ברובניאמי, שבוע לפני החג בעיר שמזוהה יותר מכל עם סנטה קלאוס.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בוקי - אני מדבר על מה שבורסוד מספר: במערב אירופה הכל סגור בחג המולד. אחד הבנים שלי הגיע לפני שנתיים ללונדון ב-25 בדצמבר, בקושי הצליח להגיע מהית'רו לעיר. במזרח אירופה הכל פתוח, וזו מורשת של הקומוניסטים האנטי דתיים.

אה...נכון. זה לא היה מובן מההודעה הקודמת.

פורסם

קבלו תיקון על מה שאמרתי על אל על לברלין - מסתבר שזה סוג של אלעל UP ששינה שם לאל על LIGHT - תכלס זה בדיוק אותו דבר כמו איזיג'ט פשוט יקר.

התאריכים שלנו הם 16 עד ה 20 לדצמבר... יש סכנה שדברים יהיו סגורים?

פורסם

התאריכים ה"מסוכנים" הם 25, 26, 31 בדצמבר, ו1 בינואר.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

• תוכן חדש...