Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2882 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב ליושבי הפורום המכובד,

לפני מספר שנים, היה כאן דיון, שאני לא מצליח למצוא, לגבי ברנש ששכח את הסיסמא לכונן הקשיח, אבל היה איזשהו טריק, מייד עם הדלקת המחשב, שיכל לעקוף את הסיסמא.

הסיפור הוא כזה, יש לי כרגע שני הארד דיסקים ישנים, ללא מחשב, עליהם נמצאות כל התמונות של המשפחה מעשר השנים האחרונות.

זוגתי לוחצת עכשיו צריך להציל את כל התמונות ולהעתיק אותן למחשבים / גיבוי חיצוני.

יש לי קורא שיתחבר למחשב, אבל ברגע שאני מעלה את ההארד דיסק, הוא מבקש סיסמא. לך תזכור מה היה לפני 10 שנים.

כל עזרה תתקבל בשמחה, אברך אתכם באריכות ימים, אושר, פרנסה, בריאות וזיקפות מרובות.

תודה.

אתה מחזיק עדיין ברכב עם מנוע TSI שנגמר לו האחריות? שמע, ביצים של שור.

תברח מהבית, תפיל הכל על אישתך.
פורסם

נסה את זה:

https://techviral.net/crack-hard-disk-password/

https://www.geckoandfly.com/4093/unlock-and-recover-hard-drive-password-hard-disk-password-removal-tool/

אם תרשום כאן את היצרן ואת דגם ההארד דיסק (ואם הוא ירד ממחשב נייד/מחשב מותג, אז גם את היצרן והדגם של המחשב), אולי אפשר יהיה לעזור יותר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לא הבנתי אבל מה נעל אותו, איזו תוכנה נעלה אותו? איזו תוכנה מבקשת ממך סיסמה? (צילום מסך?) אם אתה שם אותו בקורא חיצוני, איזו סיסמא הוא מבקש? תחת איזה גרסת חלונות ה HD ישב במקור?

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם (נערך)

שלום,

גם לחבר שלי בדיוק אותה בעיה....

לפני חודש ננעל לו הארד דיסק בלפטופ - לנובו X220.

עוד כאשר מדליקים את המחשב מייד מופיע מסך סיסמה (לפני שהחלונות עולים).

שמתי את המחשב במעבדה פרקו את הארד דיסק והעבירו למחשב אחר וגם הוא מוצפן.

שמתי את המחשב במקום העבודה מחלקת IT - גם ניסו את אותן פעולות - אבל כלום !

הייתי שמח אם מישהו ישפוך אור - המידע שיש שם בכונן שווה לחבר שלי הרבה - גם בתמורה לתשלום סמלי יהיה מוכן. מצורפת תמונת ההודעה. לציין - לא מדובר בנעילת ביוס אלא בהגנה על הארד דיסק.

X220.JPG

עריכה אחרונה על ידי rafi_vk
התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

עושים הצפנות על הדיסק על מנת להגן על המידע.

אם כל פושטק בפורום רכב היה יכול לפתוח את ההצפנה, מה היא שווה?!

יום טוב גם לך

פורסם

לא מתיימר להציל אותך, אבל תנסה: להעלות את הדיסק ממערכת הפעלה 'לינוקס'.

עזר לי פעם אחת עם בעיה דומה (הקובץ אינקס של הדיסק ננעל בטעות ע"י סיסמה).

יונדאי סונטה 2000 | פורד מונדאו 2010 | מיצובישי גרנדיס 2005 | שברולט אפלנדר 2007

בתאריך 1.8.2021 בשעה 17:55, m3x7r3m3 כתב:

איך יודעים שפוליטיקאי משקר? השפתיים שלו זזות

פורסם

אם ההארד דיסק זמין ונמצא בבית, למה פשוט לא להפעיל עליו איזו תוכנת brute force ולתת לה לעבוד? שיקח גם שבוע, בסוף זה יצליח.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...