Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם,

יש לנו I20 מליסינג שמשמש את אשתי לנסיעה לעבודה, אני מחפש רכב שישמש אותי לנסיעות קצרות בעיקר של 15 לכיוון במשך השבוע לעבודה ולהביא את הילדה.

עדיפות לרכב עם ISOFIX בשביל הכיסא של הילדה ושיהיה תא מטען לא יותר קטן משל הI20.

הכי חשוב לי זה אמינות (שונא להגיע למוסך) ובטיחות, אבל לא רוצה רכב גדול מידי, הייתה לי קורולה 98 שהייתי מאוהב בה.

אין שום דגם ספציפי שעדיף עלי ככה שאני פתוח להצעות, יכול להיות שהתקציב הוא יותר מידי או פחות מידי גם אשמח לדעת דעה.

בנוגע מאיפה לקנות - פרטי או מליסינג, הייתי רוצה המלצות גם פה, בנוגע למיקום קניה (אני גר בקרית גת).

פורסם

הייתי בודק את הפיגו 208, די עונה על הדרישות שלכם.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הונדה ג'אז. בדגם הלא היברדי יש תא מטען מרווח באופן מפתיע. רכב אמין ונוח.

החיסרון היחדי הוא מבחינת צריכת דלק (שוב, לא היברדי) אבל בקילומטרג' שלך, זה נראה פחות משמעותי.

פורסם
הונדה ג'אז. בדגם הלא היברדי יש תא מטען מרווח באופן מפתיע. רכב אמין ונוח.

החיסרון היחדי הוא מבחינת צריכת דלק (שוב, לא היברדי) אבל בקילומטרג' שלך, זה נראה פחות משמעותי.

על איזה שנתון מדובר? והאם יש טיפים בנוגע למה לחפש ברכב יד שניה וממה להתרחק? (כן אחי אני חסר מושג בקטע הזה)

פורסם

בנוגע לידני, בלתי אפשרי ידני, לאישה יש רק רישיון אוטומט ולא רוצה שזה יהיה רכב בלעדי.

ובנוגע לקניה, הייתי שמח להמלצות האם ללכת רק על פרטי או שגם מגרשים של חברות (אלדן, שלמה, וכו) גם הולך, כמו כן אם יש דברים שצריך לשים לב או להתרחק מהם אני אשמח אם תדריכו אותי בנוגע לכל דגם.

• תוכן חדש...