Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפולים פיג'ו 308 2015

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2933 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

קניתי פיז'ו 308SW 2015 מהטרייד של לובינסקי, אך הרכב הגיע ללא ספר.

יש לי את היסטוריית הטיפולים המלאה, אך אין לי מושג מה אמור להיות בעתיד, מבחינת איזה מכלול מטופל מתי.

הורדתי את ספר הרכב באנגלית, ובדקתי גם באפליקציה של פיז'ו. לא מצאתי שם שגרת טיפולים.

יש בכלל פירוט כזה? או שמבחינתם אני רק צריך להגיע למוסך ולתת להם לעשות הכל.

יש למישהו דרך לעזור לי?

תודה.

פורסם

יש, תשלח מייל עם מספר הרכב או צילום רישיון הרכב לשרות לקוחות של לובינסקי [email protected] ותבקש מפרט טיפולים.

הם שוחלים קובץ PDF שמופק על ידי תוכנת שרות של היצרן, עם המפרט.

פורסם

תודה רבה! הם אכן שלחו.

כדאי לתקן משהו שראיתי שנכתב פה, הטיפול הוא כל שנה או 15K ק"מ, לא 20K כמו שראיתי בתגובות אחרות בנושא הזה.

פורסם

בס"ד

בפיג'ו שלי, ההמלצה של היצרן היתה כל 30K, טיפול שוטף.

אני צמצמתי ל לכל 15 וגם זה יותר מידי.

אני ממליץ לרדת לכל 12 ואפילו 10 (החלפת שמן ופילטר).

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם
תודה רבה! הם אכן שלחו.

כדאי לתקן משהו שראיתי שנכתב פה, הטיפול הוא כל שנה או 15K ק"מ, לא 20K כמו שראיתי בתגובות אחרות בנושא הזה.

אם תסתכל למעלה בקובץ שקיבלת, תראה שרשום שם adverse condition of use.

מדינת ישראל הוגדרה על ידי פיז'ו החל משנת 2012 כאיזור עם תנאי שימוש קשים ולכן מטפלים במרווחים קצרים יותר.

בשנת 2004 (האוטו של רותם) זה לא היה כך, היו מטפלים לפי תנאים רגילים - כל 30.000 ק"מ.

פורסם

אין עוד מה לצמצם, זה כבר אחרי צמצום. כל מה שרשורם בהודעה של אדם זה לתנאים קשים. שזה כולל את כל המכוניות של פיז'ו/סיטרואן בארץ שנמכרו החל מ 2012.

אולי רק אם הרכב 100% מהזמן בתנועה עירונית אפשר לקצר עוד.

בתנאים רגילים באירופה, THP עדיין כל 30 אלף, דיזל 1.6 כל 25 אלף, לא יודע לגבי פיורטק 1.2. כנראה גם 25 או 30.

פורסם

בס"ד

בפורד שלי עם מנוע אקובוסט, היצרן בתנאים של הארץ, כותב לבצע החלפות שמן+פילטר כל 7.5K, בגלל זה אני מתפלא.

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

• תוכן חדש...