Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2922 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משהו מאוד מוזר עובר על השברולט אורלנדו שלי. עלתה לכביש במרץ 2015, דגם דיזל עדיין עם מצבר מקורי מהיצרן. כבר פעמיים שאשתי מתקשרת אלי בשבועיים האחרונים ואומרת שהרכב פתאום לא מניע (אין סטרטר) והיא מקבלת איזו הודעת שגיאה על Steering Wheel. העניין הוא שכשמחברים כבלים הרכב מניע ואז והכל בסדר גם לאחר כיבוי לכמה שעות טובות. שוב, קרה פעמיים בלבד. מה שעוד יותר מוזר פה הוא שבפעמיים שזה קרה הרכב הניע בבוקר מצוין למרות שזו הייתה התנעה ראשונה לאחר הלילה ורק לאחר מכן במהלך סידורי הבוקר (כיבוי של שעה גג) הוא פתאום החליט לרוקן את המצבר.

ידוע לי שהמצבר כבר די "זקן" במונחים של מצבר ובכל זאת, האם למישהו יש רעיון כלשהו לסיבה לתקלה כזו?

Sent from my ONEPLUS A3010 using Tapatalk

פורסם

חשבתי על זה בהתחלה אבל עברו שבועיים מהפעם הקודמת ולא הייתה לי שום תקלה. מעבר לכך, אחרי חיבור כבלים והתנעה, נסיעה קצרה בעיר הספיקה להטעין את המצבר. נראה כאילו משהו מרוקן אותו לגמרי כי אין סטרטר כשזה קורה, אך מהצד השני עברו שבועיים מאז שזה קרה בפעם שעברה. ממש תעלומה.

פורסם

אין לי קודן ברכב.

בלי קשר, כנראה (לא בטוח) שעליתי על התקלה. יש מצב שהילדים התעסקו עם המנורה שבתקרה והשאירו אותה דולקת. עדיין, גם אם זה כך, תמוה לי מאוד שנורת לד אוכלת את כל המצבר בשעה, אם זו הסיבה האמיתית, אבל אמשיך לבדוק כי לבינתיים אין לי עוד רעיונות אחרים...

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מעדכן שעד עכשיו זה לא קרה יותר. כבר כמעט שבועיים שעברו מאז. האם יכול להיות שנורת לד (בתקרה) מעין T10 עם פלטה, שנשכחה בסה"כ כשעה גומרת את המצבר עד שאין אפילו סטרטר?

• תוכן חדש...