Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2947 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החשוב ביותר הוא שתרכיבי אותן כאשר את נוהגת, ושתדאגי לעדכן את העשות ככל שידרש.

לפחות בן אחד שלי עבר את מבדקי הראיה לפני תחילת לימודי הנהיגה וגם את הטסט ללא משקפיים, אבל בסמוך לקבלת הרשיון התברר לו שהוא נזקק להן. הבחור מרכיב משקפיים ולא מודיע לאף אחד. לפי הנוהל הקיים כנראה יודיע זאת רק כאשר יגיע לגיל 70.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
החשוב ביותר הוא שתרכיבי אותן כאשר את נוהגת, ושתדאגי לעדכן את העשות ככל שידרש.

לפחות בן אחד שלי עבר את מבדקי הראיה לפני תחילת לימודי הנהיגה וגם את הטסט ללא משקפיים, אבל בסמוך לקבלת הרשיון התברר לו שהוא נזקק להן. הבחור מרכיב משקפיים ולא מודיע לאף אחד. לפי הנוהל הקיים כנראה יודיע זאת רק כאשר יגיע לגיל 70.

אוקיי הבנתי תודה!

השאלה אם זה לא יחשב כקנס עצם העובדה שלא עדכנתי...

פורסם

לא יודע לענותת לך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אוקיי הבנתי תודה!

השאלה אם זה לא יחשב כקנס עצם העובדה שלא עדכנתי...

בספק, הרי ברישיון שלך לא רשום סעיף על הרכבת משקפיים. לא חושב שאף שוטר ישאל "היי.. רגע.. את מרכיבה משקפיים ואת לא אמורה! וואו, וואו, גברת - תעצרי בצד".

2016 BMW M235i.

פורסם

אם להיות ממש אפוקליפטי, אם חברת הביטוח מגלה שלא הרכבת משקפיים כשרפואית נקבע שאת זקוקה להם... יש פה פוטנציאל להסתבכות.

אבל זה קצת כמו לחשוש ללכת ברחוב צר כי את חוששת שיפול עליך פסנתר

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

צריך לגשת לאופטומטריסט, אפשר אצל האופטומטריסט שהתאים לך את המשקפיים (אם הוא מורשה מטעם משרד התחבורה) ולבצע את הבדיקה.

לי יש צילינדר עם מספר נמוך, אני נעזר במשקפיים לקריאה מרחוק ולפעמים מול המחשב.

על פי הבדיקה אני לא זקוק (לא מוכרח) להרכיב משקפיים בזמן נהיגה.

האופטומטריסט המליץ מאוד כן להרכיב משקפיים בשעות החשיכה ואני נוהג כך (מרכיב משקפיים).

בקיצור יש סף/רף מינימום, צריך לבדוק אצל אופטומטריסט.

נ.ב. אני מאוד ממליץ להתרגל למשקפיים בהקדם בהליכה (תוך יום יומיים), ואז להרכיב אותם בנהיגה.

אפשר בנתיים להימנע מנהיגה בשעות החשיכה.

פורסם

את מחפשת טופסולוגיה וצרות? אם את זקוקה להם תרכיבי בנהיגה ושלום על ישראל....

אגב אני מאז ומתמיד הרכבתי משקפיים. כשבאתי להוציא רשיון פניתי לאופטיקה הסמוכה למגורי. אממה הייתי עם עדשות מגע בשילוב אופטמיטריסטית שלא יודעת מילה בעברית!!! ולא הבינה שאמרתי לה שאני עם עדשות מגע.היא רק צעקה עליי 4 44888 לא הבנתי מה היא רוצה ממני. אבל אישור קיבלתי וברשיון לא מצוין משקפיים או עדשות.

פורסם

פורמלית את אמורה להודיע למשרד הרישוי על כל שינוי במצב בריאותך שמשפיע על הנהיגה.

לכן את אמורה להוריד טופס בדיקות רפואיות, לבקש מאופטומטריסט מוסמך שיבדוק אותך וימלא את הטופס (רק את העיניים, לא צריך את השאר) ולהגיש אותו למשרד הרישוי. הם ישנו לך את הרישיון.

מעשית, מסכים שהסיכוי ששוטר יעצור אותך וירשום לך דוח על זה שיש לך משקפיים הוא נמוך למדי (תמיד אפשר להגיד שאני לא חייבת משקפיים לנהיגה אבל מעדיפה ככה)

• תוכן חדש...