Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, אני אשמח לחוות דעת כי אני מתלבט בין כמה רכבים.

מעוניין באחד מהבאים: איביזה, פאביה ומאזדה2 (שנת 2018 כולם)

מעדיף רכב אמין, בטוח, נוח לנסיעה, ולא צפוף מדי. גם עיצוב הפנים חשוב. תקציב עד 105

פורסם

האיביזה והפאביה חולקות מכלולים, והאיביזה הכי מרווחת כאן.

למאזדה תא נוסעים איכותי יותר משל הואגיות ועדיפה מבחינת אמינות (מכלולים פשוטים יותר).

פורסם

מהי הגדרתך ל-"צפוף מידי" ?

המאזדה תהיה אמינה יותר משתי האופציות שהצעת אך היא צפופה יותר בספסל האחורי ובעלת תא מטען קטן יותר.

8) ידני זה הכי אחי 8)
פורסם (נערך)

יש אופציה לגיר ידני? במידה וכן צמעד הואגיות בהחלט אופציה מעניינת.

במידה ולא הייתי הולך על המאזדה בגלל אמינות משופרת של המכלולים.

עריכה אחרונה על ידי sidewinder
פורסם

קח בחשבון שהאיביזה קשיחה יחסית, טוב לדינמיוצ פחות לנוחות בעיר, חשבת גם על סיטרואן c3?

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הסתכלתי גם על הפולו, הבעיה היא שהבנתי שהגרסה של ה115 כ''ס לא במלאי בכלל, האם גם הגרסה של ה95 יכולה להתחרות באיביזה 115 כ''ס ובפאביה?

פורסם

מן הסתם הביצועים יהיו פחות טובים אבל עדיין לא רעים ביחס לקטגוריה.

אם אני מסתכל על הגרסאות במחיר של הפולו 95 כ"ס (פאביה סטייל מול איביזה FR מול פולו קומפורטליין 95 כ"ס)

הפאביה הכי זולה, האיביזה הכי מאובזרת והכי חזקה והפולו הכי חלשה ומאובזרת קצת יותר מהפאביה.

פורסם
מן הסתם הביצועים יהיו פחות טובים אבל עדיין לא רעים ביחס לקטגוריה.

אם אני מסתכל על הגרסאות במחיר של הפולו 95 כ"ס (פאביה סטייל מול איביזה FR מול פולו קומפורטליין 95 כ"ס)

הפאביה הכי זולה, האיביזה הכי מאובזרת והכי חזקה והפולו הכי חלשה ומאובזרת קצת יותר מהפאביה.

אז אני מבין שאין שום הצדקה למחיר של הפולו

פורסם

לפולו יש 3 שנות אחריות, אולי איכות חומרים טובה יותר ואולי כיול מתלים שונה יותר, במידה ולא, לא רואה סיבה להעדיף את הפולו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

היתרון של האחריות זה רק אם אתה מתעקש לא להוסיף את השנה הנוספת באיביזה , מה שאני לפחות הייתי בטוח מוסיף, ועדיין עם התוספת של האלפייה , האיביזה עדיין זולה יותר.

פורסם

לו אני במקומך - הייתי הולך על האיביזה, מכיוון שלדעתי היא מציעה את התמורה הטובה ביותר בין השלוש

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...