Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2948 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מחפש להחליף את הפולו יאנג 2012 במשהו יותר רציני מבחינת מנוע אבל עדיין להשאר בעליות אחזקה שפיות יחסית.

אחרי שהייתי אתמול בהשקה של הפולו ונאמר לי שרק בינואר פברואר יגיעו רכבים נוספים בגרסה הידנית.

מחפש רק גיר רגיל

המועמדות :

פיגו 208 זידל יד שניה משנת 2016

משהו שאני צריך לדעת על הרכב ? רגישיות כלשהן ?

סיאט ליאון FR משנת 2016 / 2017

פולסווגן פולו 2017

אני יודע שאני מכוון למכוניות שונות לחלוטין ואני אנסה להעביר על גבי דף הפורום את מה שאני מחפש ברכב.

מחפש דבר ראשון :

אחזקה לא יקרה . באחזקה אני לא מדבר על טיפולים אני מדבר על ביטוח כי למשל ההבדל בביטוח בין פיגו לסיאט מגיע ל 2000-3000 הבדל.

מחפש דבר שני "ביצועים"

ז"א כל מנוע שלא עושה 1-100 ב 11 שניות ומעלה

אנא עזרתכם לתפוס כיוון . תודה!

פורסם

ביצועים יתן לך רכב כמו הלאון, פולו פחות אלה אם כן מדובר על גרסת ה גיטיאי שלא נראה לי שתכנס בתקציב שלך.

לגבי הפיגו רכב מוצלח מאוד סהכ אם כי לא לצרכים שלך, עיקר הגדולה של הרכב הזה הוא צריכת הדלק מאוד נמוכה שלו.

מכיר שני חברה שמחזיקים כאלה משנתון 2015-6, אחד נוסע בעיקר בין עירוני ועושה 1-25, אחד עושה 60-40 לטובת בין עירוני ועושה 1-21.

T

2017 Type R

פורסם

לא ציינת שאתה מחפש רכב זריז, אם לא, יש לך כמה יונדאי i30 ידניות בודדות שנמכרות במחיר אטרקטיבי מאוד.

8) ידני זה הכי אחי 8)
פורסם

האמת שהסתכלתי ... I 30 מאוד מאוד חלשה. אפילו חלשה יותר מהפולו שיש לי כרגע ומבחינתי זה big no no .

אשמח לחיזוקים לגבי הפיגו .

• תוכן חדש...