Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2991 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פרוט הטיפול - נוזל בלמים 0.5 ליטר ,שמן מנוע 5W-40 ,טבעת אטימה לפקק שמן ,פלג 2006-2011 VRC/VR ,מסנן שמן מנוע ,מסנן אויר 2006-2016

עד עכשיו תמיד טיפלתי במוסך מרכזי והייתי מאוד מרוצה אבל זה כבר מתחיל להיות הוצאה כבדה על רכב בן 11 שנים. הם הציעו לי הנחה על שילדה ותיקה אבל זה עדיין נשמע לי הרבה.

אשמח לשמוע איזה אופציות אחרות יש לי חוץ מהמוסך המרכזי או מורשה?

פורסם

הייתי מוותר על מוסך היבואן כבר ממזמן בתום האחריות.

על מוסך מורשה כללי לא הייתי מוותר. יש סיבה שמוסכים לא מורשים זולים ואם אתה רוצה לשמור על הרכב לרוב לטפל בו במוסך לא מורשה עם החלפים הזולים ביותר זה לא כדאי.

פורסם

אם אני זוכר נכון, בטיפול הזה אמורים להחליף גם מסנן דלק ולבצע החלפה חלקית של שמן גיר.

מוזר לי מאוד שזה לא מופיע בהצעה של מוסך יבואן.

מדובר בדברים די יקרים אבל לא ממליץ לדלג עליהם.

יום טוב גם לך

פורסם

גם אני הייתי מטפל במוסך המרכזי והייתי מרוצה מהאמינות והיחס במוסכים מורשים תפסתי אותם שניסו לרמות במרכזי לעומת זאת אף פעם לא הרגשתי כך

פורסם

טיפול שכולל החלפת שמן גיר הוא ב60,000 וכפולותיו.

הרכב אמור לעבור טיפול 90,000 לפי הק"מ אבל זה לא טיפול לפי מס' ה שנים ולכן,אם אין הסטוריה,יש לבדוק מה הוחלף בדיוק ברכב ולהחליף בהתאם.

המצתים ומסנן האוויר אינם זולים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
טיפול שכולל החלפת שמן גיר הוא ב60,000 וכפולותיו.

שנינו טעינו :)

הטיפול המדובר עם המסנן דלק והשמן גיר זה ב75K:

טיפולים הונדה.jpg

על פי טבלת הטיפולים הזו, ההצעה שפות"ש קיבל כוללת את כל מה שצריך.

לדעתי הוא יחסוך כמה מאות שקלים לפחות אם יקנה את המצתים באיביי, אולי גם את מסנן האויר..

יום טוב גם לך

פורסם

לדעתי ממש יקר..

כל הטיפול ללא הפלגים (כי אני צריך לבדוק עלות) עולה סביב ה600 ש"ח

גש לקבל הצעת מחיר ממוסך רגיל וסגור עניין.. זה רכב ישן כבר ואין צורך לשלם כ"כ הרבה

רק תדאג שישימו חלפים מקוריים

בהצלחה

רמי

פורסם

תודה על העצות וההכוונה.

אני גר בגבעתיים.

הרכב בן 11 אבל עשה רק 68,000 קילומטר. בקושי נסע.

שנה שעברה עשיתי טיפול גדול (75,000) במוסך מרכזי.

הייתי מעוניין לקנות את החלקים היקרים מחול אבל איך אני יכול לברר מה מספר קטלוגי של חלק מקורי?

פורסם

נסה תחילה לקחת הצעות מחיר על החלקים פה בארץ...אתה עוד תופתע לטובה היות ואתה קונה אותם בעצמך בלי עלויות תיווך. בעניין העבודה היא כלל לא מורכבת ואני מאמין שלא מעט אנשים פה יוכלו לעזור לך לבצע אותה כולל החלפת נוזל בלמים שכמעט לכל אחד פה יש את משאבת הוואקום שעושה אחלה של עבודה. שאר כלי העבודה הם בסיסיים ביותר. אתה תחסוך לפחות 2 שליש ממה שהוצע לך.

פורסם

בסיוויק הייבריד 2007 שהייתה לנו, בטיפול 90K היה צריך להחליף פלאגים, יקרים מאוד בארץ וזה 8 ולא 4

אירידיום לייזר, אולי הם מייקרים לך

אני קניתי מבעוד מועד 8 פלאגים מקוריים מאיביי (לפי מק"ט) במחיר של 360 ש"ח!!! תבדוק את זה

וכן, המשאבת דלק היא יקרה ועולה לבדה בערך 750 ש"ח, ניתן להשיג רק אצל היבואן, וזה בטיפול 75 אלף

פורסם

היי,

האופציה הזולה ביותר מבחינתך לטיפול באיכות גבוהה, תהיה לקנות את החלקים (פלאגים רק מאיביי - חסכון משמעותי, שאר החלקים תוכל להשיג בארץ בקלות, כמובן לפי תקנים/מק"טים. יעזרו לך פה בכיף בנושא) ולגשת למוסך שאתה מכיר לביצוע עבודה.

אופציה שניה תהיה לבצע במוסך מורשה כללי. טיפול זהה כזה אצלנו למשל עולה 1,074 ש"ח כולל מע"מ, אני מאמין שבכל מוסך מורשה כללי תוכל להתקרב למחיר הזה גם בלי להביא את החלקים.

בהצלחה.

• תוכן חדש...