Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2982 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, התחדשתי ברכב מיצובישי לנסר ספורטבק 1.8 2015 ואני מתלבט איזה שמן מנוע (איכותי) כדאי לשים ?

אני רואה שמיצובישי מייצרת למנועים שלה 5W40.

אך לפי ספר רכב הרבה שמנים יכולים להתאים, כמו 5W30 ששמים במוסך המורשה בארץ.

מה דעתכם בעלי הניסיון בנושא, איזה כדאי לשים ? מקורי 5W40 או 5W30 ?

פורסם

בארץ אתה יכול למצוא שמנים מקוריים של מיצובישי 5W-30 חצי סינטטי - נמכרים בכמות של 4 ליטר אבל לדגם של ה1.8 אם אני זוכר נכון אתה צריך 4.2 ליטר.

לי יש לנסר 1.5 2010 ואני שם בתוכה 5W-30 - בייחוד אם זה מנוע חדש אין ממש סיבה להעלות את הצמיגות החמה.

בסובארו 2010 אני שם 5W-40 בגלל שהחליפו מכסי שסתומים במנוע שלי לאחר שדלף מהם שמן - במוסך המורשה המליצו לעבור לשמן סמיך יותר גם בגלל שהרכב עבר מעל 100KKM וגם בגלל שאכן היתה דליפה מאחד מכסי השסתומים הם שמו 10W40 אני פשוט החלטתי בטיפול האחרון שעשיתי בעצמי ללכת על שמן שלפי הספר של סובארו, מכסה את כל התנאים וזה ה5W40.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...