Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתבלט ברכישת רכב עד 25.000 ש'ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2970 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לקנות רכב סביר בתקציב של 25.000 ש'ח ואני מתבלט מה כדאי לי לקחת , קיבלתי הצעה של שברולט קרוז 2011 שנראת נחמד עם 70k ק"מ אבל חבר אמר שהרכב הזה לא אמין במיוחד ועדיף לקחת משהו אחר , אז אני מתבלט בין טויוטה קורולה או הונדה סיוויק אבל לא בטוח שיש תקציב מספיק לאוטו טוב.

למישהו יש עצה?

פורסם

בתקציב שלך תחפש מיצובישי לנסר הדור החדש או קיה פורטה במצב שמור . רכבים אמינים ולא יקרים לרכישה ותחזוקה. יש לך צורך ברכב משפחתי בכלל?

אולי רכב סופר מיני כמו קיה ריו/ I20 יספיק?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
בתקציב שלך תחפש מיצובישי לנסר הדור החדש או קיה פורטה במצב שמור . רכבים אמינים ולא יקרים לרכישה ותחזוקה. יש לך צורך ברכב משפחתי בכלל?

אולי רכב סופר מיני כמו קיה ריו/ I20 יספיק?

האמת שאני מחפש רכב שיראה כמה שיותר טוב ויהיה נוח , אז זה לא משנה לי אם הוא משפחתי או לא אבל לא כל כך מתחבר לרכבים כמו i20

פורסם

אל תיגע בקרוז. הונדה רכב טוב, אבל התקציב שלך מוגבל מדי למשהו ראוי ( אלא אם יורדים חזק בשנתון ).

קורולה בתקציב שלך תהיה רובוטית - לא בטוח שיהיה לך כיף לנהוג בדבר הזה. הייתי מחפש לנסר ועדיף 1.8.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
אל תיגע בקרוז. הונדה רכב טוב, אבל התקציב שלך מוגבל מדי למשהו ראוי ( אלא אם יורדים חזק בשנתון ).

קורולה בתקציב שלך תהיה רובוטית - לא בטוח שיהיה לך כיף לנהוג בדבר הזה. הייתי מחפש לנסר ועדיף 1.8.

לנסר 2008 עם 140K סבבה אתה חושב?

פורסם

תלוי במצב והאם טופלה בזמן ( דגש על החלפת שמן גיר רציף למקורי + פלאגים בטיפול 90 אלף קילומטרים או 6 שנים ).

פורסם
תלוי במצב והאם טופלה בזמן ( דגש על החלפת שמן גיר רציף למקורי + פלאגים בטיפול 90 אלף קילומטרים או 6 שנים ).

איך אפשר לבדוק את זה?

פורסם

קבלות מהטיפולים. שם רשום גם קילומטראז' בכל טיפול.

בכלל, אל תקנה רכב שאין לו תיעוד הטיפולים. יכולים ככה לדחוף לך רכב עם זיוף קילומטראז'.

פורסם
קבלות מהטיפולים. שם רשום גם קילומטראז' בכל טיפול.

בכלל, אל תקנה רכב שאין לו תיעוד הטיפולים. יכולים ככה לדחוף לך רכב עם זיוף קילומטראז'.

הבנתי תודה :)

• תוכן חדש...