Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
[ATTACH=CONFIG]503738[/ATTACH]

למה לא בעצם

אין לי מושג מי זה אבל ברגע שראיתי את הזקן בתמונה הבנתי עם מי יש לי עסק.

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אין לי בעיה באופן עקרוני עם הביטוי "יוצאים לטיול בכל מזג אוויר".

בשווייץ ובגרמניה ילדים בגיל הגן יוצאים מדי פעם לטיולים ביערות - גם בקור ובגשם (נראה לנו קיצוני אבל אף ילד לא מת מזה).

חוץ מסופות נדירות אחת לעשור, תמיד יימצאו מסלולי טיולים בארץ שאפשר לטייל בהם ללא חשש בכל מזג אוויר, גם באזור נחל צפית. הכרת טופוגרפיה בסיסית וקמצוץ היגיון בריא.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
אין לי מושג מי זה אבל ברגע שראיתי את הזקן בתמונה הבנתי עם מי יש לי עסק.

כן.

הנה עוד אחד כזה.

Theodor_Herzl.jpg

אם אתה לא יודע מי זה, הבקיאות שלך בפוליטיקה וחברה מאוד לוקה, אז לא הייתי מייחס לעצמי, במקומך, הבנה עם מי יש לך עסק. למעשה, אתה לא מכיר את "העסק" בכלל...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

חוסר יכולת לקשר שני משפטים, שנובע מהעדר אמיתי של קשר ביניהם. אפילו שימוש בעייתי במקלדת - הרי היה יכול להפריד את המשפטים עם שני shift-enter וכמה מילים.

אבל בהחלט לא ניצול האסון למטרות אידאולוגיות כמו ההתייחסות המבטלת לנשים של ברוך מרזל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...