Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה באסה נראה לי אשתי זרקה בטעות.

מאיפה אני יכול להשיג / לקנות? בעברית כמובן. גם באנגלית בסדר אבל פחות נוח

פורסם

שלח מייל לשירות לקוחות של היבואן ותבקש שילחו לך את הספר.

לובינסקי שלחו לי את הספר וחוברת הטיפולים תוך חצי שעה בלי בעיות ואפילו התקשרו לודא שקיבלתי את הכל

יום טוב גם לך

פורסם

מי היבואן? אבא של אישתי קנה את הרכב ב 2009 מסובארו ירושלים שמעון ברזילי מרכז שירות ומכירה.. זו היבואן כאילו? ואני יכול לבקש למרות שלא אני קניתי ממנו את הרכב?

פורסם

ברזילי הנו סוכנות ומרכז שירות ותיק של סובארו בירושלים וראשית בדוק אצלם.

כבר כמה שנים שיבוא סובארו נרכש מהיבואן הקודם ע"י חב' סמל"ת שהנם יבואני פיאט, אלפא רומיאו,

אייוקו, קרייזלר, ג'יפ, דודג' וראם ואם לא תשיג מבוקשך אצל ברזילי, אז טל' מוקד השירות של היבואן

הנו 6263*

בהצלחה ובברכה - רפי לין

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עידכון: דיברתי עם היבואן שממנו נקנה הרכב, אין להם.

כמוצא אחרון הלכתי למוסך המורשה בכפ"ס שהוא ליד העבודה שלי, הם שלחו מייל ללא יודע מי והופ! אחרי שעה הם התקשרו וביקשו כתובת לשליחה בדואר. מלכים!

לעומת המוסך המורשה המגעיל בנתניה! לא רק שהתייחסו ממש מגעיל ולא רצו אפילו לעזור (למרות שהייתי נורא נחמד), גם לא ידעו על איזה ספר אני מדבר בכלל

• תוכן חדש...