Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2997 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לפי התלוש משכורת צברתי עד כה כבר יותר מ100 ימיי מחלה,אני מתכנן בזמן הקרוב לצאת לטיול ארוך של כמה חודשים,האם אני יכול לנצל את ימיי המחלה הנ"ל ולמעשה להמיר אותם לימיי חופשה?

איך אני מודיע בעבודה על כוונתי לצאת לטיול ארוך כזה מבלי להתפטר?

עריכה אחרונה על ידי much

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

ימי מחלה הם לא חופש. צריך לקבל אישור מחלה מרופא.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לפי הצבירה פות"ש עובד במקום ממשלתי/הסתדרותי, במקומות כאלה (כמעט) הכל אפשרי.

כפי שצבי ציין ימי מחלה הם לא ימי חופש.

למרות שאתה מתלהב וחושב ש 100 ימי הם הרבה, לא עלינו ולא מאחל לאף אחד, אפשר לגלות שזה כלום (מניסיון). לא הייתי רץ לבזבז אותם.

פורסם

ימי מחלה, כשמם הם, ביטוח לתקופת מחלה.

תוכל לנצל את ימי החופש השנתי שלך, מעבר לכך יהיה עליך לבקש חופשה ללא תשלום ולקוות שהמעסיק יאשר אותה.

להרחיב את דברי צביפר - ימי מחלה יכולים להנתן על ידי רופא בכמות מוגבלת (דומני 45 יום, אבל איני מעודכן) אם אני זוכר נכון יש מעבר לכך עוד שני דרגים - רופא יועץ (מה שקרוי "מקצועי" או "מומחה" - מונחים בעייתיים כיון שרופאי המשפחה בהחלט מקצועיים ומרביתם גם מומחים) , ומעליהם רופא תעסוקתי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ניתן לצאת לחופשה ארוכה אפילו ללא תשלום של כמה חודשים ולחזור לאותו מקום עבודה או שאין מנוס מלהודיע על פיטורים?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם
ניתן לצאת לחופשה ארוכה אפילו ללא תשלום של כמה חודשים ולחזור לאותו מקום עבודה או שאין מנוס מלהודיע על פיטורים?

זה הכול תלוי במעסיק שלך, עד כמה אתה נחוץ בחברה ויש מי שיחליף אותך או לא.

ממליץ לך לשאול לפני ולראות מה האופציות שעומדות לפניך.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

https://www.kolzchut.org.il/he/%D7%97%D7%95%D7%A4%D7%A9%D7%94_%D7%9C%D7%9C%D7%90_%D7%AA%D7%A9%D7%9C%D7%95%D7%9D

תקרא כאן ותבין שחשוב אם קיים הסכם קיבוצי אצלכם, או אתה א(ע)ובד מדינה או דומה לכך

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אני לא עובד מדינה, עובד במוסך פרטי במשך 9 שנים,לפי דעתי הם לא יראו את זה בעין יפה.יש לי מה לעשות לפניי הודעה על פיטורים?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

קודם כל, אתה מודיע על התפטרות.

בהתחשב בעובדה שאתה עובד שם תשע שנים, אתה לא יכול פשוט... לנסות לדבר עם הבוס שלך?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

דבר עם הבוס שלך.

ימי מחלה לא תקבל אבל את החופשה שמגיעה לך כן ויכול להיות שיקבלו אותך כשתחזור.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

הבעיה "הגדולה" מבחינת המעסיק היא שלאחר 3 ימי מחלה (רצופים), יש לשלם לך שכר מלא עבור כל יום

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

ממתי. ימי מחלה ניצברים?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לעובדי מדינה (אולי כל השירות הציבורי) ימי המחלה נצברים ולעובדים שנמצאים בקביעות (לא חוזה אישי) הם נפדים ביציאה לפנסיה. זאת אומרת שמקבלים כסף לא מבוטל כנגד ימי המחלה שנצברו.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

• תוכן חדש...