Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7773 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה אחד הדברים המכוערים ביותר שראיתי אי פעם! :shock:
נכון, אבל כל אימפרזה טורבו תריח לו את האגזוז - בעצם היא לא תוכל לעשות את זה, כי המכונית היא חשמלית.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

א. אהבתי את הביצועים.

ב. הרכב הזה לא יזכה לרישוי בארץ בעשור הקרוב בגלל שמרנות בירוקרטית ואי עמידה במספר תנאים בסיסיים.

ג. אני עדיין מוכן לקנות אחד (עדיף בגירסה ללא המותרות ותוספת המשקל המיותרת, בגירסת המנוע החזק יותר).

פורסם
נכון, אבל כל אימפרזה טורבו תריח לו את האגזוז - בעצם היא לא תוכל לעשות את זה, כי המכונית היא חשמלית.

צודק.

אני עדיין נשאר עם האימפרזה,קופסאות גפרורים ממונעות (מהירות ככל שיהיו) פשוט לא עושות לי את זה. :lol:

.All Imprezas are equal,some are more equal then others

פורסם

חשבתי שזה אוטו משעשע עד שהגעתי לטווח הנסיעה:

60 עד 80 מייל! :shock:

נו, עוד קוריוז.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

למי אכפת מטווח נסיעה קטן אם האוטו הזה פונה ככה ומאיץ ככה? חבל רק שהוא נראה כמו הצרות שלי... אבל עדיין מדהים כמה כוח יש לצעצוע הקטן (והכבד) הזה...

הסיבה שהוא יישאר בגדר קוריוז היא לא טווח הנסיעה אלא דווקא המחיר. 18700 דולר לגרסה הפשוטה? אפשר לקנות משפחתית פול סייז במחיר כזה... 40000 לגרסה האמצעית? אפשר לקנות מכונית ספורט במחיר הזה... ו-85000 דולר לגרסה החזקה? אפשר לקנות פורשה במחיר הזה...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

נראה כמו עבודה יפה של פוטושופ, או אחת מהתוכנות המוזרות האלה... :?

בכול אופן, מכוערת ומוכשרת... :roll:

כך אמר שדרן החדשות...

"שלושה נערים נעצרו בגין סחר בסמים, שלושתם משכונת התקווה" :-o

פיגו ג'ט פורס למכירה, פרטים כאן...

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=75833

פורסם
למי אכפת מטווח נסיעה קטן אם האוטו הזה פונה ככה ומאיץ ככה? חבל רק שהוא נראה כמו הצרות שלי... אבל עדיין מדהים כמה כוח יש לצעצוע הקטן (והכבד) הזה...

הסיבה שהוא יישאר בגדר קוריוז היא לא טווח הנסיעה אלא דווקא המחיר. 18700 דולר לגרסה הפשוטה? אפשר לקנות משפחתית פול סייז במחיר כזה... 40000 לגרסה האמצעית? אפשר לקנות מכונית ספורט במחיר הזה... ו-85000 דולר לגרסה החזקה? אפשר לקנות פורשה במחיר הזה...

רוני

אני יגיב במילה אחת: נ י ס ח פ ת . . .

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם
אני יגיב במילה אחת: נ י ס ח פ ת . . .

במה הוא נסחף:?:

אלו לא מחירים של הארץ אלא מחירים של חו"ל.

תחשב את המחירים הנ"ל ותכפיל אותם בשניים או שתשווה את המחירים למחירים של רכבים בחו"ל ותראה מה תהיה התוצאה.

מה שכן, גם הגירסה החלשה נותנת בראש עם 7 שניות מאפס למאה והבינונית 5 שניות ...

• תוכן חדש...