Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3001 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום,

הבוקר גיליתי סדקים/ קרעים עמוקים בדפנות אחד הצמיגים (קדמי) - מצ"ב תמונות.

שאר הצמיגים נראים תקינים, וכולם חדשים יחסית (דאנלופ בלו, בני שנה וחצי).

הצמיג הקרוע עדיין מחזיק לחץ.

השאלה שלי:

- האם זה נראה כמו בלאי / תקלה בצמיג? או אולי משהו מכוון?

- האם יכוסה במסגרת האחריות?

- האם צריך להחליף את 2 הצמיגים הקדמיים או רק את הקרוע?

קשה לי להאמין שזו חבלה מכוונת, אבל אף פעם לא ראיתי דבר כזה על צמיג שלי.

תודה חברים,

IMG_20180407_104336.jpg

IMG_20180407_104328.jpg

IMG_20180407_104333.jpg

פורסם

הקרע הארוך בדופן מעיד על בלאי לא סביר. לא חושב שזה באחריות, כי יכול להתרחש מנסיעה ממושכת עם לחץ אוויר נמוך.

לא רואה איך מחבלה נקודתית מתפתח קרע כזה.

בפנצ'ריה כמובן שישלחו אותך להחליף שני צמיגים.

אם יש לך צמיג רזרבי בגודל מלא במצב חדש, קנה צמיג חדש יחיד, תעביר את הרזרבי שיהיה איתו על אותו ציר, ושים את הצמיג המשומש / תקין כרזרבי.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אני מקפיד על לחץ אוויר, וגם כשגיליתי את הקרע הלחץ היה מלא ותקין. אז כנראה שנכנסתי במשהו.

לא משוכנע לגבי הרזרבי, אבדוק את זה ואחליף מה שצריך (ככל הנראה את שניהם).

תודה על הטיפים :)

הקרע הארוך בדופן מעיד על בלאי לא סביר. לא חושב שזה באחריות, כי יכול להתרחש מנסיעה ממושכת עם לחץ אוויר נמוך.

לא רואה איך מחבלה נקודתית מתפתח קרע כזה.

בפנצ'ריה כמובן שישלחו אותך להחליף שני צמיגים.

אם יש לך צמיג רזרבי בגודל מלא במצב חדש, קנה צמיג חדש יחיד, תעביר את הרזרבי שיהיה איתו על אותו ציר, ושים את הצמיג המשומש / תקין כרזרבי.

פורסם

נראה כמו משהו בזדון, אבל בכל זאת מציע לקבוע פגישה עם הנציג טוכני של יבואן הצמיגים, אולי יש משהו מוכר בסדרה הזאת ותקבל צמיגים במחיר מופחת.

פורסם

לי זה דווקא לא נראה כחבלה מכוונת אלא אולי כפגם בייצור. אם זה היה חבלה מחפץ חד, סכין לדוגמא, היה מתקבל חתך ישר. כאן רואים פיצוץ עם זגזג לא סימטרי, זה מאפיין קרע ספונטני של הצמיג. הצמיג התפוצץ בנקודות החולשה שלו. בכל מקרה, שווה לך לפנות למוכר/יצרן הצמיג ולדרוש החלפה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
מה התאריך על גבי הצמיג הפגום ? לא מתי נקנו .

לא זוכר בדיוק כרגע, אבל אני זוכר שכשקניתי אותם בדקתי את התאריכים על כל 4 הצמיגים, וכולם היו בני כמה חודשים לכל היותר ביום הרכישה (למיטב זכרוני כולם היו מאותו תאריך).

פורסם
לא מדובר בנזק שמישהו עשה . נראה כמו פגם בייצור . פנה למוכר או ליבואן הצמיגים .

הצמיג כבר נמסר לבדיקה וממתין לתשובה..

ידוע לך על פגם כזה או דומה?

• תוכן חדש...