Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איתוראן Save

LoveSound555
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3020 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא משלם כרגע לאיתוראן אלא היבואן משלם, בכל זאת אני צריך לשלוח לאיתוראן טופס הפסקת שירות בתום השנה בחינם? או לחכות שיתקשרו אליי ולהגיד להם שאני לא מעוניין להמשיך בשירות?

שלא יקרה מצב שהיבואן יפסיק לשלם להם ויצטברו אצלי חובות אצל איתוראן מכיוון שלא הודעתי על ביטול ואף אחד לא העביר להם כסף.

פורסם
לא צריך לפרק שום דבר. אם הביטוח שלך לא דורש (והוא לא אמור לדרוש, הייטי שלי מודל 2014 ואני לא נדרש לכלום כבר מסוף 2016) אז פשוט שלח מייל לאיתוראן על הפסקת השרות.

באמת?, הביטוח שלך לא דורש איתוראן?.

הביטוח שלי דורש או איתוראן או קודנית.

פרנקופיל מושבע!

פורסם
לא דורש דבר

מעניין.

עשיתי עכשיו וובי וכמעט כולם דורשים קודנית או איתוראן או גם וגם.

ישנה חברה אחת שלא מבקשת כלום, אבל זה גם כמעט 1,000 שקל הבדל מהכי זול.

פרנקופיל מושבע!

פורסם
מעניין.

עשיתי עכשיו וובי וכמעט כולם דורשים קודנית או איתוראן או גם וגם.

ישנה חברה אחת שלא מבקשת כלום, אבל זה גם כמעט 1,000 שקל הבדל מהכי זול.

המקיף עבור הייטי שלי ₪3,170.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
סליחה על ההתעלקות על השרשור, אבל מה בדיוק מערבת התקנה של האיתוראן?

ממה שהצלחתי למצוא באינטרנט פשוט מכניסים דונגל לשקע הדיאגנוסטיקה של הרכב. יכול להיות שזה הכל?

לא. זה רחוק מזה. דונגל אפשר להוציא. גם בעל הרכב.

אמור להיות חיבור למחשב שמזהה ניסיון החלפה שלו.

אם זה לא מקולקל- אל תתקן את זה.

• תוכן חדש...