Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני על סף רכישה של מגאן סטיישן דיזל מודל 2015, לפני שאני לוקח למכון בדיקה (או לאחר...) האם יש דגשים לשים אליהם לב? משהו מיוחד להסתכל על היסטוריית טיפולים של הרכב?

תודה !

פורסם

כן, כמו בכל רכב, לבדוק שאין היסטוריה של תקלות שחוזרות על עצמן, או תקלה חריגה המעידה על חיים קשים שעבר הרכב, בנוסף יש לבדוק שהרכב עבר טיימינג במידה ונסע את הק"מ הדורש את הטיפול הנ"ל, לבדוק כמובן שהיסטוריית הטיפולים סדירה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אם זה גיר רובוטי, אז תמשיך הלאה. המכונית אמנם מצויינת, אבל הגיר... הייתי נמנע.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

לותר על רכב מוצלח, שזכה לביקורות טובות מאוד גם כאן בפורום מפי בעלים, עם גיר שהוא בסה"כ אמין (מלבד מחשב גיר שלפעמים מתפגר ולפעמים לא) רק בגלל שהגיר רובוטי?

אפעס... עצה קצת לא מוצלחת.

מלבד הבדיקות הרגילות שעושים לכל רכב, צריך לבדוק אם הוחלף מחשב גירץ אם הוחלף, אחלה. אם לא, צריך לקחת בחשבון שאולי (ואולי לא) זה יפול במשמרת שלך - הוצאה של כמה אלפי שקלים (באזור ה 3000 אם אני זוכר נכון את המספרים שנזרקו כאן בשרשורים השונים).

בסה"כ, מכמה שרשורים שהיו כאן על הרכב, מדובר ברכב מאוד מוצלח. מנוע אמין וחסכוני, מרווח פנימי גדול, נוח, התיבה הרובוטית פועלת נהדר, וגם בעיית מחשב הגיר לא פוגעת בכל רכב.

פורסם
הגיר שם הוא רובוטי . תתקדם לרכב אחר .

על סמך מה אתה נותן עצה כזו ?

על מקרים בודדים של החלפת מחשב גיר \ קלאצים ?

הגיר הרובוטי הנ"ל הוא אחד המוצלחים אשר קיימים בשוק הרכב , מהכירות אישית עם מספר לא קטן של פלואנסים \ מאגאנים לא נתקלתי ברכב אשר היו בו בעיות למרות נסועה גבוהה שהגיע ברכבים מסוימים למעל 50K בשנה .

צריך לבדוק היטב את הרכב ולתמחר בעיה פוטנציאלית עתידית במחיר הקניה, מכאן ועד פסילה קטגורית של הרכב המרחק גדול.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

המכלול של הגיר הוא יותר מורכב מגיר הסטנדרטי שאנחנו מכירים ובנוסף הרכב הוא צרפתי (הנדסת אנוש גרועה למכונאים), לכל תקלה של הגיר יעלה קצת כסף. האם יש תקלות חוזרות? לא.

פורסם

לחבר יש פלואנס דיזל רובוטי, 2012 לדעתי. שנוסעת הרבה!

הלך מחשב גיר, ליתר דיוק סנסור טמפרטורה שהוא חלק מ"מוח" הגיר.

(זה ההסבר ממוסך מורשה.)

לאחר מאמץ רב, הוחלף בהשתתפות היצרן/היבואן לאחר סיום האחריות הכללית.

פרט לזה יש בעיות ממיר קטליטי ומגעים בפנסים אחוריים.

פורסם
כי לכל רכב יש את המחלות שלו, ורק צריך להכיר בהם. אין רכב שאין לו מחלות ידועות.

אשמח לשמוע על מחלות ידועות ברכבי טויוטה, מאזדה, מיצובישי, סובארו, סוזוקי...

פורסם

נקח למשל את מאזדה 3:

הבלאי של הגומי הוא מהיר יותר מרכבים אחרים. לדוגמה: תושבות מנוע, בוקסות משולשים.

לסובארו יש מנועים שצורכים שמן.

לטיוטה יש החלפים קצת יקרים.

מיצובישי וסוזוקי אין לי יותר מדי מידע, אבל מניח שגם רכב שעבר כמה שנים, צריך לבדוק את הענין הגומי ברכב.

• תוכן חדש...