Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים, בדיוק חזרתי מהבדיקה עם ההונדה ג'אז, הרכב הוא הדגם עם 2 כריות אויר ולא 4

היסטוריית טיפולים מלאה במוסך מורשה, יש כמה דברים בבדיקה שאני לא מבין מספיק כדי לדעת עם שווה לי לקנות את הרכב או לא. הרכב יד ראשונה 120 אלף ק"מ וסגרנו מחיר סופי 25 אלף.

אשמח לייעוץ הנושא הליקויים שהתגלו ברעידות בעת תחילת נסיעה

תודה מראש לעונים

WhatsApp Image 2018-02-04 at 11.25.55.jpg

פורסם

אני הייתי מוותר על הרכב יותר מידי ליקויים .

הרכב עבר כמה תאונות ויותר מידי דברים לתקן .

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

פורסם
אני הייתי מוותר על הרכב יותר מידי ליקויים .

הרכב עבר כמה תאונות ויותר מידי דברים לתקן .

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

בבדיקה של המנוע הכל יצא תקין 100%

השלדה גם כן ללא פגיעות, רק החליפו כמה חלקים ועשו פחחות, האם על זה כדאי להתרחק?

מה לגבי הרעידה בעת שמתחילים נסיעה? והמדחס של המזגן שקצת מרעיש, זה באמת כזה סיפור?

מה היית מתקן ברכב?

פורסם

רעידות בתחילת הנסיעה בדגם הזה - יכול להיות שיש צורך בשיפוץ הגיר. את זה כן הייתי בודק לעומק במוסך שמתמחה ברכבי הונדה. יכול להיות שהרעידות בגלל תושבות שצריך להחליף.

כל היתר מתאים לגיל הרכב. בכל מקרה, צריך להשקיע כמה אלפי שקלים כדי לתקן ליקויים (צמיגים, חידוש פנסים, פגוש קדמי, כיוון פרונט+מרכוז ההגה) . בקשר למדחס - צריך להחליף רצועת אביזרים או לשפץ את המדחס .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
רעידות בתחילת הנסיעה בדגם הזה - יכול להיות שיש צורך בשיפוץ הגיר. את זה כן הייתי בודק לעומק במוסך שמתמחה ברכבי הונדה. יכול להיות שהרעידות בגלל תושבות שצריך להחליף.

כל היתר מתאים לגיל הרכב. בכל מקרה, צריך להשקיע כמה אלפי שקלים כדי לתקן ליקויים (צמיגים, חידוש פנסים, פגוש קדמי, כיוון פרונט+מרכוז ההגה) . בקשר למדחס - צריך להחליף רצועת אביזרים או לשפץ את המדחס .

תודה רבה על הפירוט. מה הסדר גודל של התיקונים הללו בערך? האם הרכב שווה את המחיר שלו במצב הזה?

פורסם

עלות התיקונים יכול לתת רק מוסך ( לא חייב להיות מורשה הונדה, מספיק מוסך שמכיר את הדגם) , אחרי שהוא בודק את הרכב - לא כל דבר שרשמו בבדיקה הזאת צריך לתקן. ואם צריך, לא הכל מיידית.

זוג צמיגים+כיוון פרונט+ חידוש הפנסים זה כבר 1000₪.

מדחס/ רצועה - החל מכמה עשרות שקלים על הרצועה ועד להחלפת מדחס למשופץ - כ 1500₪., רעידות - אפילו בערך אי אפשר להגיד. הכי יקר זה אם יש בעיה בגיר.

בעיקרון זה רכב מעולה, גם אחרי 250 אלף קילומטרים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...