Jump to content

naweb

  • הודעות

    46
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי naweb

  1. היי חברים, תקלה שחוזרת אצלי במנוע ההיברידי של יונדאי סונטה 2018, הבנתי מחיפוש ביוטיוב וכל מיני פורומים שזו בעיה נפוצה וכל אחד מסדר אותה בדרך אחרת. אשמח לעצות וטיפים כיצד לסדר או לדעת מה בדיוק הבעיה. אני יודע שאם אלך עם זה למורשה ירצו להחליף סוללה בלי באמת לבדוק מה הבעיה האמיתית. כשאני מקבל את התקלה אני עוצר את הרכב ומכבה מנוע, מניע אחרי דקה, ההודעה נעלמת וממשיך לנסוע. מנורת המנוע נשארת דלוקה ל2 3 נסיעות ואז נעלמת. אשמח לעזרה, בשורות טובות.
  2. בסוף זה הסתדר, מסתבר זה פלאג תקול, יצאתי חומוס ופעם שעברה הזמנתי פלאגים לא מתאימים 😬 תודה לכולכם על הסיוע
  3. 92 אלף קילומטר סך הכל, טיפול קודם החלפתי פלאגים מקוריים, הוחלף סליל אחד שהיה תקול בטיפול שעשיתי ממש היום לפי התקלה במחשב.. יכול להיות שהתקלה במערכת אחרת אבל המחשב לא הראה כלום, רק את הסליל.. יש מצב שעדיף לסגור את הסיפור במורשה וזהו?
  4. היי אני מקפיץ כי יש עדכון קודם כל המצב החמיר לרמה שכשהאוטו קר אני לא יכול לעבור את ה45 קמ"ש, בעת לחיצה על הגז האוטו רועד. נדלקה נורת מנוע צהובה, אחר כך נורה של הABS ואז סימן קריאה צהוב ואחר כך עוד נורה של המוביל איי המובנה של הרכב. לקחתי את הרכב למוסכניק הביתי, בדק במחשב וראה שסליל הצתה אחד תקול, כבר עשיתי טיפול על הדרך, החלפנו את הסליל ואיפסנו את התקלות. חשבתי שהכל נגמר, חזרתי הביתה הכל היה סבבה, אשתי גם נסעה לקניות הלוך חזור הכל היה טוב. עכשיו באתי לצאת מהבית, ההנעה עברה חלק, התחלתי לנסוע פתאום ב90 קמש רעידות בלחיצה על הגז. מאט קצת, כל פעם שלוחץ על הגז רעידות ואז שוב הנורות נדלקות בסדר הזה - מנוע צהוב, ABS, סימן קריאה צהוב, מוביל איי או איך שלא קוראים לזה. מזה יכול להיות? למה זה קורה?
  5. היי חברה, לפני כמה ימים זה התחיל, ברגע שאני מניע את הרכב כשהוא קר ישנו גמגום של המנוע לכמה שניות, הטורים עולים טיפה מעל 1 ואני שומע את האגזוז מפמפם קצת, אחרי כמה שניות זה מסתדר. בהתחלה זה לא היה קורה בכל הנעה כשהרכב קר, עכשיו זה קורה כל פעם כשאני מניע והרכב הספיק להתקרר. אשמח לעצות אם למישהו יש אבחון של מזה יכול להיות והאם עדיף לטפל במורשה או לא. תודה ושבת שלום לכולם
  6. אז פעם שניה שדפקו לי את הרכב בחניה בלי להשאיר פרטים. בפעם הקודמת (לפני כ-3 שנים) תיקנתי דרך הביטוח ועלתה לי הפרמיה, זה היה שווה כי התיקון היה יחסית יקר, יותר מההתייקרות. עכשיו יש לי קצת נזק בפגוש הקידמי, מכסה מנוע קצת מעוקם, צריך קצת פחחות וכמה חלקים חדשים כנראה. מצרף תמונות אם מישהו יוכל לאמוד את הנזק. מה כדאי לעשות במקרה הזה? לתקן דרך הביטוח ללא השתתפות עצמית ולספוג את העליה בפרמיה? לתקן לבד? אני עדיין מנסה לאתר את הנהג דרך מצלמות שהיו באיזור אבל כרגע אין לי משהו קונקרטי.
  7. אומרים שזה לא יידבק טוב אם יש שאריות של דבק...
  8. תודה אני אנסה ואעדכן
  9. אהלן חברה הרכב הגיע עם המגני רוח שכבר היו ישנים והתחילו להישבר, רציתי להחליף אבל אחרי שהורדתי נשארו סימני דבק שאני לא מצליח להוריד! ניסיתי מים חמים, אלכוהול, אציטון, כלום לא עוזר 😫 מה עושים??
  10. היי חברה מחפש מוסך מומלץ ליישור קו טויוטה קורולה שקניתי לאחרונה וגם מקום לתקן פגמים קטנים, לא סגור אם זה מצריך פחחות או רק וקס פוליש תודה
  11. תודה, מה היתרון של המנוע 2000 על 1.6? האמת שזה מה שאני בודק לאחרונה, בהתחלה דיי חששתי מהנושא ההיברידי מבחינת האמינות אבל עם קמ מספיק נמוך אני מאמין שיהיה בסדר.. סליחה על הבורות אבל מה ההבדל בין bsuv לcsuv? וואלה?
  12. לא דווקא התכוונתי לCX5, השנייה קטנה מידי לטעמי סוזוקי קרוסאובר פשוט רכב מכוער ואני לא יכול להסתכל עליו חשבתי כבר בגלל התגובות פה על הצריכת דלק ללכת על ספורטאז' או על ASX, או אפילו יונדאי טוסון, מה אומרים? כבר יש לי סלט רציני בראש
  13. אין התנגדות מיוחדת חוץ מזה שהבנתי שהצריכת דלק של כולן גם לא משהו, תקן אותי אם אני טועה
  14. להגיד את האמת רק נהייתי יותר מבולבל. ASX נראית כמו אופציה פחות טובה בגלל הצריכת דלק. הונדה HRV יקרה בטירוף, אנשים ביד2 קצתת חיים בסרט. ליבי נוטה לסוזוקי ויטרה אבל נראה לי טיפשי לא להעלות קצת את התקציב וללכת על המנוע 1.4 טורבו.
  15. תודה רבה
  16. אהלן חברה, לפני כמה זמן גיליתי שיש לי סדק קטן בשמשה הקדמית של הרכב מצד ימין למטה בצד של הנוסע ליד הנהג. זה סדק באורך 8-10 ס"מ ומרגישים אותו רק מפנים הרכב, מבחוץ לא מרגישים את הסדק בהעברת אצבע. השאלה שלי אם לפנות לביטוח לתקן את זה? הבנתי שבביטוח מתקינים חליפי ושברוב המקרים ההתקנה יוצאת על הפרצוף. אשמח לקבל קצת בהירות בנושא מה הכי כדאי לעשות / איך הכי כדאי לתקן. אני מתכוון למכור גם את הרכב בקרוב וחשוב לי שזה יסודר בצורה טובה.
  17. דווקא ראיתי שהhrv חסכונית יותר בהשוואה באיזה אתר, לא יודע כמה זה אמין. גם קראתי ביקורות לגבי הויטארה שאומרים שהיא לא נוחה בכלל, יש אמת בדבר? הבנתי שהיא זוללת דלק בקטע מוגזם, יש בזה אמת? ואם כן איזה דגם הכי כדאי לקחת? אנחנו משפחה פלוס ילד וכלב, ידוע לי שהמאזדה יותר מרווחת אבל מוכן ללכת גם עליה, לא מפריע לי שיהיה יותר מרווח. הבנתי שדווקא להונדה יש יותר מרווח מהASX ומהויטרה. האם יש עוד אופציות לטווח מחיר הזה שאולי אני מפספס ? מוזר שאף אחד לא המליץ על ההונדה, דווקא לשם אני הכי מכוון. מבחינת בטיחות ראיתי שאין הרבה הבדל בינה לבין המיצובישי ASX, הכי חסכונית, אמינות זה הונדה אז אני לא דואג. רק טיפולים יקרים זה אני כבר יודע כי אני מחזיק הונדה כרגע.
  18. היי חברה, מחפש להשתדרג לג'יפון / קרוסאובר משפחתי שיענה על הצרכים הבאים: 1. בטיחות 2. שיהיה חסכוני יחסית בדלק 3. נוחות ואבזור 4. אמינות רכב יחיד במשפחה, יסע לפחות 15 אלף בשנה (2-3 נסיעות לאילת בשנה לפחות). הדגמים שעד כה בדקתי שבתקציב: הונדה HRV 2016-2017 מאזדה CX5 2015 סוזוקי ויטרה 2017-2018 לא סגור על מי מהם עדיף? ואולי יש דגמים שאני מפספס?
  19. תודה רבה. צריכת דלק של הI35 גם גבוהה יחסית? מה לגבי הונדה סיוויק סטיישן נגיד?
  20. אהלן חברים, מחפש להחליף את הג'אז 2008 במשהו קצת יותר חדש ובטיחותי. רכב משפחתי. תקציב 45 אלף. מה חשוב? שיהיה רכב אמין ובטיחותי זול לתחזוקה וטיפולים שנתון יחסית חדש 2014 ומעלה בגאז יחסית גדול נוסע בערך 20000 קמ בשנה אשמח להמלצות, תודה :)
  21. היי חברים, תודה רבה על התגובות, אני מאיזור נתניה - מכירים מוסך טוב ואמין שאפשר לפנות אליו עם הבעיה ולקבל ייעוץ יישר ואמיתי?
  22. אהלן חברים, קניתי לא מזמן יונדאי I30 CW 2014 *תוצאות בדיקה מצורפות* על פניו לא היה נראה שיש משהו רציני. הלכתי לבדוק במורשה את החופש במשולשים שמוזכר שם והבחור אמר לי שחייבים להחליף, ההצעת מחיר גם מצורפת. האם חייבים להחליף את המשולשים או שיכול להיות שרק החלפת גומיות יסדרו את העניין? האם צריך להחליף למקורי? כי המחיר פשוט יקר, האם יש בזה יתרון כלשהו או שאפשר להחליף למשהו חלופי? עריכה: המחיר למשולשים חלופיים זול בחצי 520 ש"ח לעומת 1100. תודה מראש לעונים!
  23. תודה רבה על התגובות. אני לא יודע מה הסיבה המדוייקת להחלפת השמשה, מדוע זה צריך להדאיג אותי?
  24. אהלן חברים, יונדאי I30 CW - מודל 2014 שואל בשביל חבר קרוב שעשה היום בדיקת קנייה לרכב ואלה התוצאות שקיבל. אשמח אם מישהו לתת חוות דעת האם שווה לקנות את הרכב, האם התקלות שצויינו משמעותיות? תודה רבה לעוזרים!
  25. זה לא מישהו שגר שם , כבר עשיתי סיבוב ברחוב. הרבה מקצרים דרך הכביש הזה באבן יהודה לכיוון כביש 4... עוד רעיונות? מה לגבי הביטוח? אם אני מראה להם את הסרטון הזה זה עוזר לי אישהו?
×
×
  • תוכן חדש...