Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

לאחרונה נרכשה לנסר 2006 למשפחה. בזמן העברת הבעלות בדואר קיבלנו שובר לטיפול שמן מנוע+פילטר חינם במוסכי היבואן.

אתמול מימשנו את ההטבה במוסך גולדמוביל ירושלים.

כשהסתכלתי בחשבונית שהתקבלה (שאמנם הייתה ללא חיוב) ראיתי שתחת שמן מנוע מופיע: "oilmobil 15W/40"

בספר הרכב היצרן מורה להשתמש ב 5/30.

האם יש סיבה לזה שהשתמשו בצמיגות שונה?

פורסם

מוזר, כי הם אמורים לעבוד לפי הוראות יצרן, בנוסף הם השתמשו בפילטר שמן מקורי, ככה שלא חשבתי שזה קשור לענייני חיסכון (לא שציפיתי שישימו לי Mobili1, אבל בכל זאת, לא חסר שמני 5/30 סינטטיים לא רעים ולא יקרים)

אני אקצר את מרווח ההחלפה לעוד 5-6K ק"מ.

פורסם

במקומך הייתי חוזר ודורש שיחליפו את השמן.

אל תיסע כך עוד 5000 ק"מ.

פורסם

לפני שמספידים את המוסך - יש שמנים בצמיגות הזו שתואמים את התקן הנדרש מבחינת ביצוע לכן צריך לבדוק לעומק. לך ותשאל.

הזול עולה ביוקר

פורסם

לרכב ומנועי מיצובישי לנסר 2006, צמיגות השמן הנ"ל - מתאימה לפי הוראות היצרן והיבואן.

אפשר גם 5W-30 5W-40 ו 10W-40 , בתקן מעל SL.

צמיגות 15W-40 לפעמים עדיפה, למנוע בן 12 שנים עם בלאי.

חבל שלא שאלו / התיעצו איתך קודם - נזק לא יגרם.

attachment.php?attachmentid=276505&d=1329931588

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

כן.

זה לא השמן האידיאלי אבל זה שמן שמאושר לשימוש, בהנחה שהיה בדרגת איכות API SG. לא חושב שאפשר למצוא היום שמן שלא עומד בדרגת איכות SG, זו דרגה ישנה מאוד.

בטיפול הבא תדאג שימלאו 5-30 או 5-40 בתקן ACEA A3.

פורסם
כן.

זה לא השמן האידיאלי אבל זה שמן שמאושר לשימוש, בהנחה שהיה בדרגת איכות API SG. לא חושב שאפשר למצוא היום שמן שלא עומד בדרגת איכות SG, זו דרגה ישנה מאוד.

בטיפול הבא תדאג שימלאו 5-30 או 5-40 בתקן ACEA A3.

בהחלט אפשרי למצוא שמנים בתקן נמוך יותר. הבעיה היא לך תמצא בעל עסק שבאמת יהיה מוכן להתאמץ עבורך. אבל אנשים לא רוצים לשלם על התאמצות ותשומת לב של אחרים אז הם סובלים.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...