Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3096 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אחרי נסיעה בצפון מאוחרי משאית או באזור עבודה של כביש (ממש לא בטוח ממה לצערי) ראיתי יום למחרת שהרכב שלי התכסה בנקודות שחורות שמזכירות פרג. הנקודות האלו נורא עקשניות ולא יורדות בקלות, במידה ואני מוריד אחת אחריה נשאר כתם שאחרי שפשוף יורד חלקית.

מחפש המלצה מה לעשות בנידון על מנת לא לפגוע בצבע הרכב, בנוסף גם החלון הקדמי מלא בהן אבל שם יותר קל לנקות.

מצרף תמונות:

IMG_20180115_103828.jpgIMG_20180115_103832.jpgIMG_20180115_103837.jpgIMG_20180115_103858.jpg

פורסם

נראה קצת כמו בטון אל תגרד את זה אתה תשאיר סימנים על הצבע (מניסיון כואב)

הייתי הולך לעשות פוליש במקום איכותי לרכב ואני מאמין שזה יוריד הכל .

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

פורסם
נראה קצת כמו בטון אל תגרד את זה אתה תשאיר סימנים על הצבע (מניסיון כואב)

הייתי הולך לעשות פוליש במקום איכותי לרכב ואני מאמין שזה יוריד הכל .

נראה לי שצריך להוריד את זה לפני שמבצעים פוליש?

פורסם

שאני גירדתי את זה בעדינות נשאר סימנים על הצבע שלא ירדובכלל ממש התקלף הצבע אני ממליץ לך להתייעץ עם איש מקצוע טוב לפני שתעשה נזק .

• תוכן חדש...