Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז כיום אני נוסע כל יום 50 ק"מ לכל כיוון לעבודה, אז חושב להחליף את המיצובישי לנסר 2007 שלי. הפרמטרים החשובים הם:

1) כמה שיותר חסכוני

2) אמין (אני יודע שהגישה כאן היא שכל אוטו ששמרו עליו טוב הוא אמין אבל בכל זאת)

3) באזור 30-35 אלף עם שנתון כמה שיותר גבוה.

4) ידני - לא חובה אבל מעדיף גם בגלל צריכת הדלק וגם בגלל שהרכב יהיה עם מנוע קטן אז טיפה יותר כוח.

כרגע מיצובישי ספייס סטאר ידנית מנוע 1.0 נראית אופציה טובה, מה אומרים? לא ראיתי 1.2 ידנית, יש כאלה?

יש אופציות מומלצות יותר?

תודה

פורסם

אין 1.2 ידני, יש רק 1.0 ידני או 1.2 עם גיר רציף.

לדעתי כדאי לקחת את ה1.2.

גם זריה יותר ומאובזרת וגם מאוד חיסכונית בבין עירוני תודות לגיר הרציף.

מוזמן לקרוא את הסיכום שלי:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?636314-מסכמים-3-שנים-עם-מיצובישי-ספייס-סטאר

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)
אין 1.2 ידני, יש רק 1.0 ידני או 1.2 עם גיר רציף.

לדעתי כדאי לקחת את ה1.2.

גם זריה יותר ומאובזרת וגם מאוד חיסכונית בבין עירוני תודות לגיר הרציף.

מוזמן לקרוא את הסיכום שלי:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?636314-מסכמים-3-שנים-עם-מיצובישי-ספייס-סטאר

ראיתי שאתה ממעלות, הנסיעות הן מעלות-נשר כל יום, זה משהו שהרכב יתמודד איתו בסבבה אני מבין? ידוע לך עד כמה ההבדל בצריכת דלק בין ה 1.2 ל 1.0 ידני? מבחינת העליות מכברי למעלות, יש לאמא שלי אטראז' 1.2 שעולה סבבה מבחינתי, עד כמה ההבדל בכוח בין שני הדגמים (אם ידוע לך)?

עריכה אחרונה על ידי yujinius
פורסם

אצלנו המיצובישי נוסעת בתנאים לא פשוטים, רק הררי כמו ממעלות לקצרין או קיבוץ יראון, עד עכשיו אין תקלות.

איני יודע מה ההבדל בין ה 1.2 ל1.0.

הביצועים שלהם די דומים כאשר לספייס יש יתרון של משקל קל יותר.

בוא נגיד את העליה הארוכה למעלות אין שום בעיה לנסוע ב 100 עם שני אנשים.

מה שכן הרכב רועש בהררי אבל קח את האטרג ותבדוק בעצמך כי בתכלס זה אותו רכב.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כן האטראז' נסעתי בו ונראה לי מתאים לצרכים כרגע, השאלה שלי הייתה יותר על ההבדלים בין 1.2 גיר רציף ל 1.0 ידני.

אם ידוע לך באופן כללי על הבדלים בין גיר רציף לידני מבחינת צריכת דלק (אולי עוד דברים) אשמח לדעת.

אם יש למישהו נסיון עם ה 1.0 ידני או המלצות/ דיס-המלצות על רכבים אחרים שיתאימו אשמח לדעת.

פורסם

אין לי ניסיון עם הספייס סטאר הידנית אבל האבזור שם פשוט לא קיים, לא הייתי שוקל אותה אפילו.

אם אתה רצה להשאר ביפניות , חפש סוזוקי סוויפט ידנית.

פורסם

לפני תוספת איבזור של סוף 2014 ה1.2 הוסיף איבזור כמו:

מערכת שמע מקורית, 4 חלונות חשמל,חיישני גשם+תאורה,חלונות מושחרים מאחור.

אחרי תוספת איבזור ה1.2 הוסיף:

חיישני לחץ צמיגים,שליטה מההגה+ בלוטות,בקרת שיוט,בקרת אקלים.

פורסם

טוב באמת לא קיים אבזור ב 1.0 לפי מה שאתה אומר. חשבתי אתם מגזימים, אבל לנסוע באוטו שנת 2014 בלי אפילו חלונות חשמל זה קצת הזוי. בהחלט משפיע על ההחלטה העניין הזה.

פורסם (נערך)

לא הסברתי את עצמי טוב, אין לו חלונות חשמל מאחור, מקדימה יש.

אם בכול זאת אתה הולך על ה1.2 ולדעתי זה צריך להיות כיוון שלך, קח בחשבון שלקראת סוף 2014 הספייס קיבלה תוספת איבזור די רצינית:

בקרת אקלים,חיישני לחץ בצמיגים, שליטה מההגה על מערכת השמע, ידית הילוכים+ הגה מעור,בקרת שיוט.

וכבונוס בהתחלה היא הגיע עם מסך מולטימדיה 8 אינץ.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

• תוכן חדש...