Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3113 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המשגיחום הדרעק הזה כל הצרות בסוף נובעות ממנו. איציק אני מבין שאתה מתאר מצב שהמיקסר תקוע ומזרים מים קרים ולוקח לו זמן להגיב. תקלה בהחלט מעניינת והגיונית. גם יכול להסביר את ההבדל מול השכנה...

פורסם

קוטר צינור המיים אצלך גדול מקוטר הצינור אצל השכנה ויש לך יותר מיים לרוקן מהצינור הקר.

אם הקוטר הפנימי שלה תואם לקוטר החיצוני שלו, אז דיינו! :lol:

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

איציק, אצלנו השיפוצניק שלי ביטל את המשגיחום (הוא עשה עליו מעקף - אל תשאל אותי איך, לא מבין בזה) אך השאיר אותו כיוון שהוא היה נדרש בטופס 4. יכול להיות שמשהו שם קרה עכשיו? לגבי הקבלן - מכיוון שהבניין היה בתמ"א 38 והוא קיבל אותו מיזם אחר שברח הבנתי שהוא חסך בכל מה שיכל כך שלא אתפלא בכלל אם הצינורות לא מבודדים או לא בקוטר הנכון.

לגבי השכנה, כשהתקינו לה כרומגן את הדוד אני חושב שהם הורידו לה את המשגיחום.

רועי - זו לא רק שאלה של האם הקוטר תואם, זו גם שאלה של אם זה חם או קר :lol:

"כל מי שנוסע לאט ממני הוא אידיוט, וכל מי שנוסע מהר ממני הוא מטורף"... :lol:

פורסם

בדקתי היום עם אינסטילטור את העסק - הוא אומר שלפעמים המשגיחום נתקע (לכלוך וכאלה) ולא מצליח לבצע את הערבוב כמו שצריך אלא הלחץ מעיף את הלכלוך. אני לא יודע מה אצלך, אבל תבדוק ככה: בגור את השיבר הראשי. לאחר מכן פתח מים קרים בבית - אם יש זרימה המשגיחום תקול.

סתם משהו שמצאתי ברשת: https://www.atzuma.co.il/sagiv

לבטל לא מומלץ, אבל אם אתה מספיק אחראי לחנך את הילדים איך להתקלח, אתה לא באמת צריך את זה. אצלי בבית אין. יש לי משהו הרבה יותר פשוט - יונקרס. (המקורי כן, לא איזה חרטא של דמרד/וולקנ ו או כל סיני כזה או אחר)

להב - הכל מתאים בסופו של דבר. עם קצת רצון וקצת יכולת (השלם)____________________.:wink:

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

רועי, אפשר חוו"ד על מחמם המים של יונקרס? אצלי מותקן כרגע מחמם מים מאקרו של סופרגז, וגם כשהצג מראה 55 מעלות, זה לא מרגיש חם בצורה מיוחד, אלא רק "מספיק חם כדי שלא תמות מקור במקלחת"

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...