Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

clipping ו gain... יש חיות כאלה??

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. הסתכלתי בfaq's בקשר לקליפינג ו gain אבל ואללה. לא הצלחתי להבין כלום מהוויכוחים שלכם.:?

מכייון שקניתי מגבר לוג'יק ורמקולים פיוניר 350w מישהו יכול להסביר לי בקשה מה זה gain ומה הכיוון האופטימלי שלו..?ומה זה קליפינג.. פשוט שמעתי שזה משהו שיכול לשרוף את הרמקולים ולא בא לי שזה יקרה..:mm_tongue

אגב לא אני מתקין את המערכת אלה חבר..

אבל הייתי רוצה לעת בכל מקרה מתוך סקרנות..

פורסם

אם אני לא טועה כבר יש הסבר כיצד לכייל את הגיין.

תחבר את הרמקולים למגבר.

תוריד את הבורר של הגיין, עד הסוף למטה.

תפעיל את הפאנל, על הווליום שאתה מעוניין להגדיר אותו כ"מקסימום".

תשים דיסק עם מוסיקה שאתה מכיר ..

ואז תעלה את הבורר של הגיין בעדינות, עד שתגיע "למקסימום" שאתה "מרשה" לעצמך לשמוע בו.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

תפעיל את הפאנל, על הווליום שאתה מעוניין להגדיר אותו כ"מקסימום".

והווליום הזה אני צריך להגביר את המערכת עד הסוף? כאילו שהווליום יהיה על maximum בפאנל? ואז להעלות לאט לאט את הגיין עד ששומעים הכי טוב?

יש לי מערכת של פרוסאונד.

אגב אם יש לך את הקישור על הסברים על הgain ו clipping אני אודה לך מאוד..

פורסם

לא עד הסוף, אלה עד הסוף שאתה מגדיר.

לדוגמא.. אם הסקאלה של המערכת מגיע עד 50, תגדיר את המקסימום עד 40 לדוגמא...

(בערך 80 אחוז מהסקאלה שלך).

לא זכורים לי לינקים לגבי ההסברים.. אני יודע שיש המון..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

בgain יש לקדמיים ולאחורים לפי מה שהבתי. אז כל פעם אני מכוון בhu - fader מאה אחוז לאחוריים מכוון את הגיין ב back? ואז אותו דבר בקדמיים? כלומר מכוון את הfader ב hu רק לקדמיים ומכוון את הגיין של front?

מקווה שמשהו הבין אותי. אני בקושי הצלחתי להבין מה רשמתי.:lol:

• תוכן חדש...