Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

הייתי מעורב בתאונה לצערי. ביציאה מתחנת דלק יש 2 נתיבים לצאת מתחנת הדלק, אני יצאתי מהימניי. הייתי בנתיב כאשר משמאלי הגיע וולבו ונכנס לנתיב שלי שני הרכבים היו במהירות מאוד נמוכה.

לאחר התאונה קצת רבנו כאשר הוא טוען שאני נכנסתי לנתיבו ולכן זו אשמתי, ואני טוען שהוא נכנס לנתיבי

התוצאה כיפוף פח ברכב שלי מתחת לפנס הקידמי שלי מצד ימין ופגיעת סריטות במרכז ומעלה הצד השמאלי של הרכב שלו. האם לפי מיקום הפגיעה ניתן לדעת אשמת מי התאונה ?

תודה לעונים

20171102_195619.jpg

20171102_201541.jpg

פורסם

אני מבין שאתה המאזדה הכחולה (לדעתי כתבת את הכיוונים של הפגיעות הפוך)

בכל מקרה, זו לא פגיעת פח אלא כיפוף של חלק פלסטי. ניתן להחזיר אותו בקלות למצבו הטבעי. עלי די לחיצה מבפנים החוצה. קרוב לוודאי שהוא יחזור למצבו המקורי. את השיפשופים אפשר לנקות ותראה שחלק מהם יעלמו. כמובן שישארו סימנים של קילופי צבע, אבל זה יראה הרבה פחות נוראי מהמצב הנוכחי.

פורסם

תודה רבה, אני אכן המאזדה ובשבוע הבא אנסה לתקן את הכיפוף בפח.

הלכתי לתחנת הדלק ויש להם מצלמות שבביטחון תפסו את הארוע אבל הוא מסרב אפילו להראות לי אותם וטוען שאני חייב אישור מהמשטרה כדי לקבל את הצילומים ( עוד בזבוז של כמה שעות) משהו מכיר למה ? אם אני מחליט שכן מה אני צריך לבקש במשטרה ( תוך 10 ימים התמונות נמחקות....)

תודה רבה

• תוכן חדש...