Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3169 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וברכה!

אני פותח את האשכול אחרי שיטוט וקריאה של אשכולות רלוונטיים, אקווה שתצמח ממנו תועלת...:-)

הבוקר נאלצתי ללוות בן משפחה לבית החולים סורוקה בבאר שבע. מניסיוני, החניות בבית החולים עומדות בתפוסה מלאה לאורך כל שעות היום, גם הפעם הזאת לא היתה שונה. הסתובבתי מספר דקות בחניונים העמוסים, ובשלב מסוים הבנתי שאין וככל הנראה לא תהיה לי חניה מסודרת. מדובר על אנשים נואשים שכבר חנו באדום-לבן, ועלו על כל מדרכה ואי תנועה [בשטחי החניונים].

כל אותו הזמן, אותו בן משפחה נאלץ להסתדר בכוחות עצמו למרות שהיה זקוק לעזרתי. נסעתי עד הקצה הרחוק של בית החולים, מצאתי את אי התנועה הפינתי והנידח ביותר [מרחק הליכה הגון] וחניתי עליו בשיטת ארבעת הגלגלים. זה היה אילוץ גמור, אך וידאתי שאיני גורם שום הפרעה לרכב או הולך רגל. לפני כשבועיים בסיטואציה דומה [קצת פחות היו צריכים אותי בשטח] נסעתי עד לתחנת הרכבת ומצאתי שם חניה [וגם זה בקושי]... הפעם לא יכולתי לעשות זאת.

כעבור כארבע שעות יצאתי ומצאתי את הדוח החביב על סך 500 ש"ח...

זו הפעם הראשונה שאני נתקל בדוחות חניה בשטח בית החולים הזה. שיטת החניה על איי תנועה ומדרכות מקובלת שם לחלוטין, אני מניח שכתוצאה מחוסר ברירה. [אגב, מכמות הדוחות שאני ראיתי היום בשטח החניה רק בדרך הלוך וחזור, אני משער את התפוקה היומית ב 150,000-100,000 ש"ח בקלות!]

שאלותיי:

1. האם יש עילה להישפט? אני מודה לחלוטין בביצוע העבירה אך תוהה על השימוש הציני בכח האכיפה. איש אינו מגיע לבית החולים לטיול שנתי וכמעט כולם [למעט פורעי חוק בודדים] עשו כל מאמץ להותיר מעבר נוח לרכב והולכי הרגל. האם נקודת המבט הזו משמעותית?
  2. האם אני היחיד שרואה את הקנס כחריג? לדעתי הוא הפתיע לפחות 200-300 איש רק הבוקר... זה יכול להועיל?

תודה מראש!

הדרך עצמה היא היעד.

פורסם

גם חיתוך נתיבים מקובל בישראל, עדיין לא חוקי. אבל מתבצע כל העת.

שלם ושכח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הדוח הונפק על ידי הרשות המקומית או משטרת ישראל?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אוכלוסיית הבאים לבית החולים מורכבת משניים

כאלה שבאים עם הזמנה מראש לביצוע ניתוח / משהו רפואי / מרפאות חוץ.

וכאלה שבאים בחירום , אדם נפצע / אשה כורעת ללדת / התקף לב פתאומי וכו'.

קשה לפקח / שוטר לקבוע מי הגיע עבור מה, ולכן מנפיקים דוחות תנועה לכולםםםם.

אם תעשה מחקר תראה כי קיבולת מגרשי החניה לא מספקת את כל מקומות החניה הדרושים לקהל הבאים בשערי בית החולים, ולכן נאלצים לא מעט נהגים להחנות שלא במקומות המותרים.

וכאשר מדובר בתקנה בו הציבור לא יכול לעמוד בה, אולי יש סיכוי לזיכוי.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לא מכיר את בי"ח [ולכן לא יודע אם החניות שאני מדבר עליהן מספיק קרובות לך] אבל במשך 3 שנים נכנסתי פעם בכמה שבועות לאונ' דרך שער סורוקה (ליד הגשר החדש) ומעולם לא היתה לי בעיה למצוא חניה.

יש את החניה של האונ' שלפעמים יש שם מקום ויש גם די הרבה כחול לבן. אם אתה ממשיך מעט לכיוון מעונות ג' יש את החניון של מרכז הספורט והבריכה ששם יש אינסוף מקומות חניה.

פורסם

ראשית, תודה לכולם!

גם חיתוך נתיבים מקובל בישראל, עדיין לא חוקי. אבל מתבצע כל העת.

שלם ושכח.

שלם אני מסכים, השאלה היא בנוגע לשכח...

הדוח הונפק על ידי הרשות המקומית או משטרת ישראל?

ע"י אגף הפיקוח העירוני בעיריית באר-שבע.

אם תעשה מחקר תראה כי קיבולת מגרשי החניה לא מספקת את כל מקומות החניה הדרושים לקהל הבאים בשערי בית החולים, ולכן נאלצים לא מעט נהגים להחנות שלא במקומות המותרים.

וכאשר מדובר בתקנה בו הציבור לא יכול לעמוד בה, אולי יש סיכוי לזיכוי.

זו הסיבה שעד היום העלימו עין [ככל הידוע לי], וכולם חנו בשיטת 'חיה ותן לחיות' כי כך היתה המדיניות.

באופן מצער [וצפוי?] המדיניות השתנתה בבת אחת ועלתה לחונים כסף רב.

לא מכיר את בי"ח ... ומעולם לא היתה לי בעיה למצוא חניה.

יש את החניה של האונ' שלפעמים יש שם מקום ויש גם די הרבה כחול לבן. אם אתה ממשיך מעט לכיוון מעונות ג' יש את החניון של מרכז הספורט והבריכה ששם יש אינסוף מקומות חניה.

תודה! גם בחניון הרכבת אפשר למצוא, ועדיין קשה ללות אדם לבית החולים, להשאיר אותו במיון\מרפאות חוץ ולהיעלם לחצי שעה...

עיקר השאלה שלי היא האם יש תקדים להתחשבות מצד שופט בנתונים כאלה, והאם מומלץ לסמוך עליהם.

אם לא, אני מניח שSperial כבר תימצת את העניין.

בנוסף, אני מניח כאן את האינפורמציה כי להערכתי יש כמה מאות נפגעי-הפתעה דומים לי, אולי זה יהווה יתרון.

הדרך עצמה היא היעד.

פורסם

היה כאן מקרה של אדם שחנה באדום לבה ליד מרפאה, נכנס אליה ומשם הובהל לאשפוז דחוף באמבולנס. הוא ביקש לבטל את הקנס והרשות המקומית ביטלה את הדו"ח. העניין הוא שהיה מדובר בחולה עצמו ולא במלווה, והרכב היה מונית, לא רכב שבו רשאי לנהוג כל אדם.

לגבי מלוים - הכלל הוא שהם מורידים את החולה במיון או במחלקה הנדרשת, וצוות בית החולים דואג להם עד שהם חוזרים לאחר שמצאו חניה.

כחיפאי אני יכול לומר לך שהמצב שאתה מתאר נפלא. נסה למצוא חניה ליד "כרמל" או "בני ציון" - אם יהיה לך מזל תמצא חניה בכחול לבן - שגם היא נדירה - וגם כמה פקחים שרק מחכים שתפספס את הפאנגו. לפני מספר שנים חניתי ליד כרמל הישן, פקח הופיע לפני שהספקתי לדומם את הרכב, לפחות היה מספיק הוגן ולא נתן דו"ח בזמן שעסקתי בהפעלת האיזיפארק.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הנטייה של בתי המשפט לתעבורה/שלום/עניינים מקומיים - לא לוותר במקרה של ביצוע עבירה המונית.היה סיפור לפני מספר חודשים בראשל"צ, כאשר הותקנו מצלמות מהירות ברחוב הרצל (מהירות מותרת 60, אם איני טועה).אז נהגים רבים החלו לקבל דו"חות, וביקשו לבטל בטענה ש"עד כה לא בוצעה אכיפה ברחוב זה". כמובן שבית המשפט דחה את הבקשות לביטול.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

קדה לי להאמין שיבטלו את הדוח,

דוחות התנועה הם הכנסה כספית לקופת העירייה,

אם אין סיבה מאוד מאוד מוצדקת בספק אם יעתרו לבקשתך.

אני חושבת שהמצב דומה ברוב בתי החולים בארץ או משרדים ממשלתיים מבוקשים.

מבחינת אכיפה ומבחינת חיפוש מקום חניה קרוב.

אפשר לנסות לשלוח בקשה ולספר את שהתרחש,

אולי יתחשבו ויבוטל.

בהצלחה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני דווקא הייתי מבקש מהחולה לכתוב מכתב לעיריה בבקשה לבטל את הדו"ח תוך צירוף רישומת רפואית מאותו היום.

מקסימום יצליח.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

בהחלט

אולי אפילו יש להם את זה בטופס מקוון

http://www.beer-sheva.muni.il/Residents/Pikuach/Pages/appeal.aspx

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אוכלוסיית הבאים לבית החולים מורכבת משניים

לדעתי מורכבת משלוש, המבקרים. שגם הם זקוקים לחניה, ותורמים לא מעט לעומס על ההיצע הקטן של מקומות החניה.

• תוכן חדש...