Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוזוקי איגניס 2006

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן שלום לכולם,

רציתי להתייעץ אני סטודנט בן 24 בלי ילדים ולא נשוי

עכשיו בעיקרון אני רוצה להביא אוטו ראשון שישמש אותי לנסיעות בתוך העיר בעיקר ממקום למקום.

מידיי פעם אני אסע איתו לעבודה אבל זה לא יקרה המון (יש טיפה עליה מהקריות לאיזור משגב אבל זה לא נוראי).

זה רק בשביל שתדעו בסך הכל מה השימוש שלי באוטו.

התקציב שלי הוא בכיוון ה 15K.

הבחירה שלי הייתה בעיקר בגלל שהאוטו נראה מאוד נחמד גבוה והוא אמין, מצד שני קראתי דברים שהוא די רועש, אבזור דל, חומרים פשוטים, נוחות ישיבה לא טובה וגם לא יציב בכביש.

בעיקרון לא הרבה רשמו את הדברים הרעים שרשמתי אז אין לי מושג להגיד אם הם נכונים או לא אלו היו תגובות שראיתי ממש קצת.

אני מעוניין באוטו שאני אוכל לנסוע איתו קצת בשטח בקטנה מאוד, אני מודע לזה שהאוטו לא מיועד לשטח ממש אבל הוא יהיה מסוגל לסחוב נסיעה על אדמה רטובה בשביל להגיע למקומות יפים.

כתבתי את האשכול על מנת לקבל חוות דעת מהאנשים כאן שהם הרבה יותר בעלי ניסיון ושמעו או שהיה להם את האוטו ויש להם ניסיון איתו, בעיקרון אני לא אתנגד להצעות של מכוניות אחרות.

אני אשמח לשמוע כל ביקורת וחוות דעת שעולה על דעתכם.

ממש תודה לכל מי שהולך לעזור, וזה לא מובן מאליו עד כמה הפורום הזה נותן ועוזר לאנשים שהם לא בעלי רקע כל כך.

פורסם

מניסיון של חבר וידע כללי מדובר ברכב פשוט ומאוד אמין וזול להחזקה. כנראה שהחסרונות שציינת נכונים. אבל ברכבים זולים זה המצב.

רוב החלופות במחיר הזה שמספקות יותר נוחות, אבזור ואחיזה יהיו פחות אמינות ופחות זולות להחזקה. אבל אין ספק שלמוניטין הטוב של סוזוקי יש מחיר.

יש רכבים עם סחירות ומוניטין על הפנים. אם המוניטין שלהם אינו מוצדק אז הן יתנו תמורה לא פחות טובה.

לא יודע עד כמה, אם בכלל, האיגניס הישן גבוה יותר מהמקובל. אבל כל רכב יסע על אדמה רטובה

פורסם

הרכב לא חסכוני בדלק, לא נוח, רועש וקופצני. עם זאת אמינות בסיסית מאוד טובה!

הבעיה שמדובר ברכב בן 11 כבר. אז המאינות היום מאוד תלויה באיך טיפלו ברכב לפנייך. הרבה מהרכבים הללו (הזולים) מתוחזקים ברמה ירודה ולכן כל אמינות, טובה ככל שהייתה, זה עניין של מזל. בגלל חשוב מאוד יותר להקפיד למצוא רכב מטופל ושמור מאשר רכב שהוזנח באחזקה שלו.

לגבי אדמה רטובה- אם אתה מתכוון לחכות לבוץ אז שכח מזה. בוץ מיועד לרכבי 4*4 בלבד. אם אתה מתכוון פשוט לטייל בשטח קל ועדין אז יש יתרון לגובה כמובן אבל אל תשכח שעדיין מדובר בפרייבט והוא יגיע לאן שכל רכב משפחתי אחר יגיע. לא הרבה יותר.

פורסם

מפגין אמינות מצוינת לגילו ואחלה רכב לסטודנט.

אל תצפה לרדת איתו לשטח , אבל מסוגל לספוג התעללות קצת יותר מרכבים

רגילים, כמו יונדאי גטץ למשל.

לא חסכוני כמו שאמרו ,מיכל דלק קטן ו400 קמ למיכל היה קשה לעשות איתו.

כמו שאמרו לפני, קופצני, זול מבפנים, רועש, אבל זול לאחזקה ואמין מאוד.

אבל חמוד בכללי, אני אהבתי אותו מאוד(חדש קניתי 2006), כי היה מגיע לכל

מקום באמינות ועולה 200 שח למיכל דלק.

יש מצב שסוזוקי סוויפט גם תתאים מ2006 7 נסיעתה פשוט קצת יותר נעימה.

פורסם

די ניסיתי לתאר מצב שבו אתה שם 200 שח למיכל מלא (ב2006) ולא עובר 400 קמ איתו.

לי היתה צריכת דלק של 9.5 קמ לליטר, אם אינני טועה אז לאיגניס שהחזקתי שנתיים היו

נכנסים בערך 35-37 ליטר , לא נכנס יותר ולא זכור לי בפועל כמה טענו שיש במיכל ליטרים

40 ליטר נדמה לי.

9.5-10 קמ לליטר, לא עברתי מעולם את 400 קמ למיכל, וזה עיצבן אותי ברמות מרגיזות..

מה שכן הרכב היה זריז יחסית ונמרץ עם גיר אוטומטי ואולי אולי אני בעל רגל כבדה מהרגיל...

יש לציין שהוא לא הרכב היחיד שלי באותו הזמן...היתה גם VR6 בחנייה ,WRX 2001,

STI 2004 באותו הזמן יחד, אז רגל כבדה יש לי בוודאות.

• תוכן חדש...