Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3205 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ברשותי פיקנטו ידנית 2012. מחירון 31 אלף לפני שקלול (56.000 ק"מ עליה לכביש 10/2012) רוצה להחליף למשפחתית אוטומטית עד 40 אלף אך עדיף כמה שיותר נמוך.

הקרטריונים הם:

1-לא פחות מ2012

2-בטיחות

3-עלויות אחזקה, נוחות, חסכונית

מכל הפרמטרים הנ"ל דיי ננעלתי על מיצובישי אטראז'. אפשר למצוא בסוכנויות ליסינג שנת 2014 החל מ 32 אלף, ז"א, כמעט ולא אצטרך להוסיף בטרייד אין על הפיקנטו.

יודע שהיא קצת חלשה ורועשת אבל כבעל פיקנטו היום זה לא מפריע לי.

מה דעתכם על הבחירה והאם יש המלצות אחרות או רעיונות?

תודה

פורסם

איני מסוגל להמליץ על האטארז' בשום דרך...

הציעו לך את הלנסר מאותו יצרן, זה כבר רכב נורמלי, משפחתי אמיתי ובטיחותי גם אם פשוט. תמורה מצויינת לכסף.

אפילו i25, כוכב הליסינג וסמל הפשטות הוא רכב ראוי לעומת האטראז', מרווח מספיק ל-4 נפשות ועם מנוע 1.6 גם סוחב.

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם
איני מסוגל להמליץ על האטארז' בשום דרך...

הציעו לך את הלנסר מאותו יצרן, זה כבר רכב נורמלי, משפחתי אמיתי ובטיחותי גם אם פשוט. תמורה מצויינת לכסף.

אפילו i25, כוכב הליסינג וסמל הפשטות הוא רכב ראוי לעומת האטראז', מרווח מספיק ל-4 נפשות ועם מנוע 1.6 גם סוחב.

אני אבדוק על הלנסר

למה לא היית ממלץ על האטראג' בשום דרך ? מה הסיבות?

האם הI25 מנוע 1.4 גם טוב?

פורסם

i25 עם מנוע 1.4 מטבע הדברים חלש יותר מה-1.6 וגם יהיה עוד יותר לא סחיר (אם זה שיקול בכלל). לנסיעה רגועה ולעיר הוא יספיק.

האטראז', לדעתי לפחות, הוא הדבר הכי קרוב להגדרה פח זבל מוטורי, רכב שהיה צריך להישאר בהודו. לקחו רכב קטן ומתחו אותו בתוכנת 3D במימד האורך תוך כדי השארת המימדים חסרי פרופורציה, מנוע חלש ורועש, רכב שמלכתחילה נבנה זול עבור שווקי העולם השלישי, בנהיגה בו מרגישים (מאוד) לא בטוח, ומכרו אותו כאן כאילו הוא משפחתי. מילא צה"ל נפל שם אבל למה האחרים צריכים גם?

אם אתה רוצה רכב low-cost, קח פיג'ו 301. הרבה יותר ראוי.

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם

בכוונה הדגשתי בהתחלה שהמנוע לא מפריע לי, אחרי הכל, אני נוסע על פיקנטו כרגע ואני לא אחד שאוהב להרביץ. נוסע נסיעות שצריך, מגיע מa ל b. אני אבדוק את כל האופיציות שהוצעו פה בחברות הליסינג והטרייד אין.

ממה שזכור לי מכמה נסיעות באטראג לפניי כשנה וחצי, מהצפון לאילת (מטעם העבודה), הוא שזה רכב פרקטי. נכון הוא לא הכי מהנה והכי יפה אבל פרקטי. בכל מקרה אבדוק את כל האופציות. תודה

פורסם

לאויבים שלי לא הייתי ממליץ על האטראז'.

אחרי עשרות רכבים שנהגתי עליהם האטראז' הוא By far הכי גרוע.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

אז אחרי קראיה פה ובעוד שרשורים האטרקטיביות של האטראז ירדה. בדקתי מיצובישי לנסר שנת 2012+ ואפשר למצוא אותה במגרשים החל מ25 אלף ש"ח. אני דיי לא רוצה להתקרב למגרשים, אנשים פרטיים כמעט ולא מוכרים בתקציב שלי באיזור הצפון. האם הרכב שווה נסיעה מרוחקת לצורך בדיקה?

שווה מבחינת אמינות, יוקר תחזוקה, דלק, בטיחות?

פורסם

בהחלט שיש סיבה - יש למנוע שלה בעיות אמינות והוא לא זול לטיפול. אם אין לך כיסים עמוקים וחיבה למוסכים - תדלג הלאה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
קח גם בחשבון שברולט קרוז

אין לי הכרות אישית עם הרכב אך שמעתי מהרבה אנשים שהוא לא מציאה ומבחינת אמינות. יש לו כמה מחלות נפוצות מאוד. גם פה בפורום לא ממש מתים עליו וגם יש לו הרבה מאוד מודעות מכירה באופן מחשיד. כמו גם לפורד פוקוס שהמגרשים ומודעות יד 2 מפוצצים בהם

פורסם

מ-2011 אין עם הקרוז שום בעיות מיוחדות - דיל מעולה במחירים המגוחכים שהיא נסחרת בהם.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...