Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3216 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, הרכב הוא פולו שנת 2003 מנוע BBY.

הסיפור הוא כזה, לפני כמה חודשים המצבר שבק חיים תוך כדי שריפה של החיבור של כבל האלטנטור למצבר (כנראה שזה מה שגרם למצבר להתרוקן) המצבר הוחלף ע"י שירות דרך ותוך כדי ההחלפה הטכנאי העביר את כבל הטעינה למיקום ללא פיוז. בהחלפה נדלקו נורת כריות אוויר ונורת מנוע שבסורק תקלות עלה שזה חיישן למדה, הטכנאי טען שזה סביר שזה בגלל החלפת המצבר ואיפס את הנורה. אני אח"כ העברתי את הכבל ליציאה אחרת והוספתי פיוז. (בדיעבד אני מבין שהייתי צריך לבדוק מה גרם לכבל להתחמם מלכתחילה) לאחר זמן מה הכבל אלטנטור שהתחמם המיס גם את היציאה הנוספת (4) חשמלאי סידר לי את הכבל טעינה כמו שניתן לראות בתמונה ואמר שזה משהו שכנראה לא יחזיק לאורך זמן אבל לבינתים זה בסדר (לא היה לי זמן לטפל בזה בגלל לימודים) לאחר כמה ימים נדלקה נורת מנוע, בבדיקה במוסך עלה שזה בגלל חיישן למדה ואולי זה בגלל העבודה על הכבל או דלק מלוכלך או משהו אחר, התקלה אופסה.

ועכשיו מגיע החלק המעניין, לאחר נסיעה עם מזגן הרכב מסרב להניע מחדש ורק לאחר כמה זמן הוא מתניע. לפעמים גם בנסיעה ללא מזגן ההתנעה לא חלקה ומגמגמת. בנוסף לכך הנורת מנוע נדלקה שוב, מתאר לעצמי שזו אותה התקלה אבל להפתעתי אחרי יום וקצת באתי להניע והנורה כבתה (דולקת בביקורת) אחרי כמה ימים שוב הנורה נדלקה ואחרי יומיים שוב כבתה. כרגע נורת מנוע לא דולקת אחרי התנעה וגם התנעה יחסית חלקה. עדיין תקלה מציקה בהתחשב בפחד שבפעם הבאה הרכב לא יניע או ששוב תידלק נורת מנוע.

לסיכום, ותודה למי שקרא עד כה, אני יודע שאני צריך להחליף את בית הפיוזים שמעל למצבר. השאלה שלי היא האם יש קשר כלשהו בין זה לבין חיישן למדה בצורה כזו שהנורה תידלק ותכבה מעצמה פעמיים. או שאין קשר וכנראה שצריך להחליף גם את חיישן הלמדה, אם באופן מיידי או כשהתקלה תחזור על עצמה. IMG_20170911_165026.jpg

פורסם

למדות מתקלקלות בדגם הזה חופשי.

לא היתי קושר את התקלה של בית הפיוזים באופן חד משמעי , אבל כן היתי מסדר את זה לפני החיישן .

מאפס תקלה ובודק מה קורה.

בדגם הזה חשוב לשים רק מקורי בלבד. בהצלחה.

פורסם

עדכון, הלכצי בבוקר לטפל בתקלה, מוסך אחד רצה 850 לפני מע"מ על החלפה של לוח הנתיכים, הלכתי לחשמלאי אחר שבדק טעינה וסידר שם איזה בורג שהיה חסר והפריע לטעינה של המצבר. כרגע הרכב מתפקד תקין.

מה שכן, המצבר שיש אצלי עכשיו הוא 50 אמפר שהורכב על ידי שירות דרך. הבנתי מהחשמלאי שהמצבר לא מתאים לרכב וצריך.מצבר גדול יותר. אפשר להמשיך עם המצבר הזה או שכדאי להחליף בהקדם למחבר גדול יותר ?

• תוכן חדש...